Vanaf het eerste (telefonisch) contact met Yvonne hadden wij hier een goed gevoel bij. De planning liep niet helemaal zoals we wilde in verband met Corona, maar hier was zij gelukkig erg flexibel in. Toen het uiteindelijk toch door mocht gaan, hebben we snel een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Vooraf heeft ze aangegeven dat dit ongeveer anderhalf tot twee uur zou duren en wij vonden dit in eerste instantie vrij lang, want er was toch helemaal niet zoveel over ons te vertellen? Dat hadden wij even verkeerd ingeschat! Door ons op ons gemak te stellen en precies de juiste vragen te stellen, hebben we zo, tot onze verbazing, twee uur over onszelf zitten kletsen. Na het gesprek moesten we helaas nog een keer de bruiloft uitstellen, maar uiteindelijk was de dag toch daar!    Een aantal dagen van te voren hadden we nog even contact over de laatste details en stelde ze ons nog even op ons gemak, want de zenuwen begonnen toe te nemen. De ceremonie heeft ze geheel in onze stijl voltrokken. Met onze persoonlijke verhalen (en humor) was het echt helemaal perfect. Achteraf hebben we ook van veel mensen te horen gekregen wat een leuke en goede trouwambtenaar jij bent en dat is helemaal waar! Nogmaals heel erg bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Rik en Lisa Woltersom

Gina Vink Fotografie

Fotografie: HDJ Fotografie

Yvonne,

Wij vonden het contact met jou erg fijn. Vanaf het begin af aan spatte de energie en het enthousiasme er vanaf. In het kennismakingsgesprek verliep alles vloeiend en was je oprecht geïnteresseerd in ons verhaal. Het persoonlijke verhaal is voor jou erg belangrijk, dit zagen wij ook weer terug in de ceremonie. Hier had je een goede balans tussen humor en de serieuze kant. 

Mijn opa begint steeds over de ceremonie, hij vond het prachtig in de natuur bij Buitenplaats Amerongen in combinatie met de persoonlijke en enthousiaste speech! (wilde ik er toch nog even bijzetten 😉) Bedankt voor dit bijzondere moment!

Groeten, Jaap en Sabine van Driel

Na het lezen van de reviews wist ik het vrijwel zeker, Yvonne zou voor ons een hele mooie ceremonie gaan verzorgen! Het contact met Yvonne verliep prettig. Eerst telefonisch en later, 2 weken voor de bruiloft, is Yvonne bij ons op bezoek geweest om te kletsen over onze liefde. Maar eerst had Yvonne een verrassing voor onze 3 kinderen (7, 5 en 4 jaar). Yvonne heeft namelijk voor onze kinderen een aftelkalender gemaakt en kleurplaten meegenomen. De kinderen waren enthousiast en zijn de kleurplaten gelijk gaan inkleuren samen met Yvonne. Toen de kinderen zijn gaan slapen hebben wij rustig met Yvonne kunnen kletsen. Yvonne gaf al aan dat, als wij het leuk zouden vinden, zij de kinderen wat taakjes wilde geven tijdens de ceremonie. Maar dit moest wel een verrassing zijn voor ons.                  2 weken later, op onze bruiloft, kwam Yvonne mij voor de ceremonie nog even een hart onder de riem steken. Want wat was ik (Pauline) zenuwachtig! De ceremonie was erg mooi en paste heel goed bij ons. En zoals Yvonne al had gezegd, waren er een aantal verrassingen tijdens de ceremonie. Onze kinderen hebben alle 3 een taakje gekregen tijdens de ceremonie. En wat vonden ze dat leuk! En niet alleen onze kinderen kregen een taakje, maar alle kinderen die aanwezig waren tijdens de ceremonie: in totaal 14! Yvonne weet dat wij van wielrennen houden. Ze had voor ons een wiel gepersonaliseerd. Tijdens de ceremonie mochten de kinderen op hun tijd een kaartje aan het wiel hangen. Daarbij kreeg ieder kind van Yvonne een envelop met een tekening erin. Zo lief en leuk! 
We hebben van onze gasten veel leuke reacties gekregen over hoe leuk en mooi de ceremonie was! En ook wij kijken terug op een hele mooie, bijzondere ceremonie. Het was niet alleen voor ons speciaal, maar ook voor onze kinderen en voor onze gasten. En het wiel, inclusief de kaartjes, heeft uiteraard een mooi plekje gekregen in onze woonkamer.

Paul en Pauline 

Fotografie: Natalie Hogerhuis Fotografie

Yvonne heeft onze bruiloftsceremonie heel persoonlijk gemaakt. Voor een bruidspaar dat alles graag goed op tijd regelt, was Yvonne een hele fijne trouwambtenaar. Ze nam op tijd telefonisch contact op om een afspraak in te plannen en toen ze daadwerkelijk aan onze keukentafel zat, nam ze alle tijd om naar onze verhalen te luisteren. Het gezellige gesprek zorgde ervoor dat we zo een paar uur verder waren! Een paar dagen voor de bruiloft heeft ze nog gebeld om de laatste details door te spreken. Dit alles zorgde ervoor dat ze op onze bruiloft een mooie, grappige en vooral persoonlijke ceremonie heeft kunnen leiden. Dat de ceremonie helemaal persoonlijk afgestemd is op elk bruidspaar, maakt het echt speciaal. Ook kregen wij een zelfgemaakte slinger om ieder jaar stil te staan bij onze trouwdag, super attent! Voor iedereen die een trouwambtenaar zoekt die er een feestje van maakt is Yvonne de perfecte keuze!      Lieve groet, Lotte & Mert

Fotografie: Door Lana

Beste Yvonne,

Het eerste telefonische contact met jou verliep direct prettig. Tijdens ons kennismakingsgesprek bij ons thuis, wilde je alles over ons weten, inclusief de “sappige” verhalen. Ook werd er besproken hoe we onze dierbaren, die we moeten missen, bij de ceremonie konden betrekken. Je nam de tijd om alles in je op te nemen en we hadden er alle vertrouwen in, dat het onze trouwdag helemaal goed zou komen. 

We hebben uiteindelijk een prachtige trouwdag gehad, mede dankzij jou. Wij en onze gasten hebben genoten van de mooie persoonlijke, leuke en grappige ceremonie en hebben dan ook veel complimenten mogen ontvangen over de “leuke” trouwambtenaar. Als je een leuke vlotte trouwambtenaar zoekt, dan ben je bij jou zeker aan het goede adres. Nogmaals bedankt en hopelijk volgen er nog vele mooie ceremonies. 

Liefs Saïd & Anneke 

 

Fotografie: Albert Pamies Fotógrafo

Fotografie: Elisa Smook Photograpy

Lieve Yvonne,

Wij kijken terug op een prachtige bruiloft, mede dankzij jouw woorden tijdens onze ceremonie! Ons eerste telefonische contact verliep meteen prettig, je kwam erg enthousiast en warm over en een eerste afspraak maken was dan ook zo gedaan. Op een dinsdagmiddag kwam je bij ons thuis langs op de thee, het was een open en fijn gesprek. Net voor onze bruiloft hebben wij nog even telefonisch contact gehad om de laatste dingen af te stemmen zodat je zeker wist dat alles goed was. Je gaat zorgvuldig te werk en dit heeft geresulteerd in een mooie en persoonlijke tekst bij onze ceremonie. Onze gasten en wijzelf hebben er erg van genoten! Ga vooral zo door, zodat je nog vele bruidsparen een onvergetelijke dag kunt bezorgen! Lieve groet, Stijn & Sandra

Lieve Yvonne,

Wat hebben wij een prachtige dag gehad 7 mei.  Alles begon met het gesprek thuis toen je langs kwam , wat een relaxed en fijn gesprek hebben we toen gehad en wij vertrouwden volledig dat het een mooie ceremonie zou worden. We willen jou dan ook heel erg bedanken voor de prachtige ceremonie en natuurlijk voor je mooie slinger die wij hebben gekregen! Die heeft een mooi plekje in huis gekregen. Veel plezier en succes bij de volgende bruiloften!

Met vriendelijke groet, Jeffrey en Stacey de Klerk

Fotografie: Milly Memory's

 

Fotografie: Mel en Mel

Hallo Yvonne,

We willen je bedanken voor de prachtige ceremonie op onze bruiloft. Bij ons gesprek liet je al een keer vallen dat een babs onterecht te maken heeft met een stoffig imago. Tijdens het gesprek wisten we al dat je gelijk had! We vonden je erg enthousiast, geïnteresseerd en betrokken! Van te voren wisten we niet zo goed wat we van de ceremonie moesten verwachten, maar het was fantastisch! Ook de kinderen erbij betrekken vonden we superleuk en hebben we nog nooit ergens anders gezien. Ook van de daggasten hoorden we hele positieve verhalen terug. Yvonne, bedankt! We kijken met veel plezier terug op de mooie ceremonie en zullen elk jaar de slinger ophangen. mocht iemand nog een babs zoeken, dan zullen we jou van harte aanbevelen!

Groetjes Greetje en Bertin Nijburg

Fotografie: Leckyphotos

Lieve Yvonne,

We stelden jou voor een onmogelijke klus. In twee weken tijd heb jij voor ons de mooiste dag van ons leven bezegeld met een zeer warme, betrokken en vriendelijke begeleiding. Al tijdens ons eerste telefonisch contact stelde je ons op ons gemak en voelden we direct dat het goed zat. Hierna hadden we een fijn gesprek waarin ons levensverhaal en wensen goed werden beluisterd. Je hebt echt aandacht aan ons besteed en daardoor konden wij vol vertrouwen de dag tegemoet gaan. Ook het contact met de ceremonie meesters verliep erg goed en zijn je erg dankbaar voor alle inzet tijdens de voorbereiding. Gedurende de ceremonie voelden het alsof je ons al langere tijd kende. Je bracht ons verhaal persoonlijk, niet al te zwaar, maar ook weer niet te luchtig. Het was precies goed. De aandacht lag echt op ons. Op eigen initiatief heb je ons daarna op staan wachten bij de kerk. Ook dit waardeerden we, je was er echt voor ons.  Lieve groet, Naomi en Jelle

Warm, geïnteresseerd en vol positiviteit zijn eigenschappen die Yvonne goed beschrijven. Ondanks dat we onze trouwdag behoorlijk moesten aanpassen in verband met de coronamaatregelen kijken we terug op een prachtige dag mede door de mooie ceremonie en speech van Yvonne, onze gasten en wij hebben er van genoten! 

Ook de voorbereiding verliep erg prettig, Yvonne nam uitgebreid de tijd voor het kennismakingsgesprek en een aantal dagen voor de bruiloft nam ze nog eens contact op om de laatste dingen door te nemen, deze zorgvuldigheid hebben wij als erg fijn ervaren. Verder nam ze zelf initiatief om contact te leggen met onze ceremoniemeesters en fotograaf voor het afstemmen van details.

Dank Yvonne, voor je bijdrage aan onze dag!   Herm Jan en Wilke                  Fotograaf: Jellien Fotografie

Ha Yvonne,

Mede door de positieve reviews die al over jou geschreven waren hebben we voor jou gekozen om ons te trouwen op 21 oktober 2020!  En wat waren we (en zijn we natuurlijk nog steeds) enorm blij met jou als trouwambtenaar. Het gesprek verliep ontspannen en fijn en je hebt je super voor ons ingezet om onze droom dag te realiseren! Je hebt een hele mooie, grappige en persoonlijke speech gegeven. We kregen dit ook te horen van onze daggasten. Met je kaplaarzen aan in het weiland, vol enthousiasme en humor en bovenal je betrokkenheid sprong er voor ons uit! Want ook na ons trouwen heb je nog regelmatig contact gezocht. Onze dag die anders verliep door de coronamaatregelen is mede dankzij jou een onvergetelijke en prachtige dag geweest! Wij zijn niets anders dan positief! Voor iedereen aan te bevelen! Hartelijke groet, Bertijn & Heidi

 

Lieve Yvonne, 

Wij trouwden begin oktober toen net alle coronamaatregelen weer werden aangescherpt. Ondanks dat we een week van te voren weer veel moesten aanpassen hebben we echt genoten van onze trouwdag en dat mede dankzij de geweldige ceremonie! Je hebt ons verhaal mooi verwoord en wat we ook erg leuk vonden was hoe je op onze kinderen reageerde. Ook heb je de kinderen uit de zaal erbij betrokken en hen een verhaaltje voorgelezen. Verschillende gasten vertelden ons dat ze nog nooit zo'n mooie ceremonie hadden meegemaakt. We hebben gelachen en ook een traantje weggepinkt. Nogmaals.. heel erg bedankt! Liefs Roel en Mariette                   Fotografie: Station to station 

Uit alle ambtenaren die we konden kiezen sprong Yvonne er voor ons uit. Ze kwam persoonlijk en betrokken over en die verwachting heeft ze meer dan waargemaakt. Tijdens een drankje in een restaurant hebben we elkaar leren kennen in een paar uur tijd.  De stortvloed aan informatie wist ze tot een mooi verhaal te smeden. Ondanks dat we elkaar nog maar kort kenden, deed Yvonne het lijken alsof ze al sinds onze jeugd met ons meeloopt. Dat droeg bij aan een voor ons onvergetelijke dag!     Hartelijke groet, Annelies en Niels

Fotograaf: Willemijn Kievit -  mijn-fotografie.com

Lieve Yvonne,

Wat ben jij een leuke trouwambtenaar. Familie en vrienden hebben gevraagd: Is Yvonne en bekende van jullie? Een groter compliment kun je toch niet krijgen? Vanaf het eerste telefoongesprek, het gezellige gesprek bij ons thuis en telefoontjes tussendoor, in deze spannende coronatijd. Kan het door gaan, en hoe?  Ondanks de beperkingen heb jij onze trouwdag doen slagen. Wat een mooie, leuke, grappige speech heb jij ons gegeven. Wat ook leuk was, jij hebt allerlei informatie bij onze kinderen losgepeuterd, wat de speech extra bijzonder maakte.

Dankjewel, Henrie en Gonnie                                                                    Fotograaf: Christel Egberts

Hallo Yvonne

We hebben onwijs genoten van onze trouwdag. De bijdrage die jij hieraan hebt geleverd was fantastisch! Vooraf hebben we een fijn, gezellig en vertrouwelijk gesprek gehad bij ons thuis. Bijzonder was dat je nog even belde vóór de bruiloft, om te controleren of alles klopte en om de laatste details te checken. Dit waardeerden we erg. Onze trouwdag was prachtig. We vonden het ontzettend leuk hoe je ons verhaal met warmte en humor vertelde. Je aandacht, gedrevenheid, humor en precisie maakten de ceremonie precies zoals we hoopten. Heel erg bedankt!

Hartelijke groet, Mart en Nicolette                                                  Fotograaf: Fotomomentjes

Lieve Yvonne,

Wat hebben wij genoten op onze dag, 17 september. Daar heb jij zeker een mooie bijdrage aan geleverd. Het contact voor de bruiloft verliep al heel goed. Het was voor ons kort dag door andere omstandigheden, maar jij wilde meteen tijd voor ons vrijmaken. Je belde ons persoonlijk om een afspraak te maken en wilde dit graag bij Sander thuis doen. We hebben een fijn gesprek gehad, heerlijk intiem aan de keukentafel. Voordat we er erg in hadden waren we zo 2 uur verder. Omdat we ons al zo snel op ons gemak voelden bij je was het ook niet moeilijk om persoonlijk ons verhaal te vertellen. Later heb je ons nog eens opgebeld om een aantal dingen na te vragen zodat je echt een duidelijk verhaal kon neerzetten. Hierdoor konden wij al meteen merken dat je er serieus mee aan de slag ging en er niet zomaar een verhaal van zou maken.  Op de dag zelf heb je een hele mooie, persoonlijke speech neer weten te zetten waarbij je de juiste snaren hebt weten te raken. We hebben geluisterd met een lach en een traan. Ook kregen wij achteraf van verschillende gasten een positieve reactie over de speech. Dat je zo persoonlijk was en er geen 'gemaakt' verhaal van hebt gemaakt. Precies wat bij ons past. We mogen mede dankzij jou terugkijken op een fantastische dag. Daar willen wij je nogmaals voor bedanken! We zullen je zeker aanbevelen bij anderen.

Met veel liefs, Sander en Marlissa 

 

Fotografie: Elsbeth Fotografie

Lieve Yvonne,

Dankzij u zijn wij nu getrouwd en een paar maanden verder. We willen u hierbij bedanken!  U heeft het echt heel erg top gedaan. Met uw speech raakte u vele harten met een pijl en boog. Het was ondanks de corona maatregelen heel intiem en heel erg hartelijk.  Alles was perfect en we zijn blij dat we voor u gekozen hebben. U doet uw werk super goed en we konden ons geen betere ambtenaar wensen. 

Met veel liefs, Michiel & Milly Bosselaar                                                   

Fotograaf: Nelson Vieira Photography

Lieve Yvonne,

Allereerst willen we je bedanken voor wat jij hebt gedaan voor ons op 18 september. Wij hebben zo enorm genoten van deze dag en dat is mede dankzij jouw mooie woorden! Het begon al goed met de voorbereidingen, ons gesprek hebben wij echt als fijn en vertrouwd ervaren. We konden alles benoemen, niets was te gek. En als je dingen niet zeker wist, ging je dit nog na. Ook telefonisch na ons gesprek.

En dan de dag zelf, wat was het fantastisch! Een lach en een traan waren zeker te zien. Wat je zelf al zei: ‘dat maakt het extra mooi en bijzonder.’ Door wat jij allemaal hebt benoemd in de ceremonie en hóe je dingen hebt benoemd, maakte je het zo persoonlijk! Dit was echt wat wij graag wilden. We hebben veel positieve geluiden gehoord van de gasten, ze hadden nog niet eerder zo’n leuke trouwambtenaar gehoord. Bedankt voor jou op onze dag!  Liefs, Gerco en Marit

 

Fotograaf: Romy Dermout Photography

Nadat er een huwelijksaanzoek gedaan was gingen we aan de slag om de bruiloft te regelen. Als eerste hadden we een gesprek met de Weistaar, de locatie waar alles zou gebeuren. Bij dat gesprek werd er gevraagd of we al een trouwambtenaar hadden. Omdat we die nog niet hadden werd ons Yvonne Hak aanbevolen. Op internet hebben we even wat gegoogeld om te kijken wie Yvonne eigenlijk was en of ze wel bij ons paste. Na wat recensies gelezen te hebben waren we het er al snel over eens. Dit paste ons wel. Bij de inschrijving bij de gemeente hebben we dit aangegeven en al snel ontvingen we een enthousiast mailtje waarin Yvonne aangaf de melding gehad te hebben en dat ze er erg veel zin in had. Maar helaas moest onze bruiloft uitgesteld worden. We ontvingen een mailtje van Yvonne dat ze het erg jammer vond maar gezellig meeverhuisde naar onze nieuwe datum.  Een maand voor onze bruiloft kwam ze naar Veenendaal om kennis te maken. We vonden dit best spannend maar Yvonne wist ons als snel op ons gemak te stellen en het gesprek liep gezellig en vlot. De avond was zo voorbij. 

Eindelijk brak de grote dag aan. Het was een stralende dag waardoor we de ceremonie buiten in het weiland konden doen. Alles was perfect. De speech die Yvonne deed was echt ons verhaal. Prachtig gedaan!  Door Yvonne voelde we ons tijdens de ceremonie helemaal niet zenuwachtig. Ook betrekt ze familie erbij. Zo had ze van tevoren contact gezocht met twee familieleden om nog wat extra informatie te vragen. Heel erg leuk gedaan! We zijn echt blij dat we voor Yvonne gekozen hebben en raden haar ook zeker aan bij andere bruidsparen! Ze doet het gewoon top!     

Han en Gonnie                                                                                                                                                                                                                      Fotograaf: Jonneke Oskam

Lieve Yvonne, we willen je ontzettend bedanken dat je tijdens ons huwelijk onze trouwambtenaar was. Na een 1e telefoongesprek besloten we af te spreken bij een hotel gelegen aan de snelweg in plaats van aan huis in verband met Corona. Wat hebben we een leuk gesprek gehad en wat hebben we gelachen tijdens deze ontmoeting. De tijd vloog om en je nam alle tijd. We hadden direct het gevoel dat alles goed zou komen. Het warme gevoel dat we tijdens deze eerste kennismaking hadden, kwam helemaal terug in het verhaal dat je vertelde op onze bruiloft. Het was een mooie samenvatting van onze liefde met de nodige humor. Ook bij de overleden familieleden stond je op een respectvolle manier stil in de speech. We denken met een grote glimlach terug aan je mooie woorden en zullen de liefdesslinger die je ons cadeau gaf op de bruiloft elk jaar op 7 augustus ophangen. Heel erg bedankt!    Sjoerd en Joyce Laurenssen

Fotograaf : Trouwen met Thomas

Wij kijken terug op een meer dan geweldige dag! Mede dankzij de persoonlijke benadering van jou als trouwambtenaar. Vanaf het eerste moment was het contact warm en hartelijk en dacht je mee met onze wensen. Het gesprek wat we bij ons thuis hadden was erg gezellig en voelde direct vertrouwd. Over de ceremonie kunnen we kort zijn: WAUW!! De manier waarop jij het persoonlijk maakte, gasten er bij betrok en met de juiste dosis humor wist te combineren is bewonderenswaardig. We hebben veel complimenten gehad van onze gasten en vooral zelf erg genoten. Het klopte tot in de puntjes, alle verwachtingen overtroffen!

PS: We kregen een kaartje van jou op onze oorspronkelijke trouwdag, welke door Corona was verplaatst. Echt ontzettend attent!

Joost & Natasja

Fotograaf: Clips Fotografie

www.livepaint.nl

Voor ons geregistreerde partnerschap hebben we bewust voor Yvonne gekozen, omdat ze voor mij al een bekende was. De rol van ambtenaar van de burgerlijke stand heeft ze op een mooie, warme manier ingevuld. Naast de informatie die ze kreeg uit een persoonlijk gesprek met ons, heeft ze ook informatie over ons ingewonnen via onze kinderen. Dit resulteerde in een persoonlijke toespraak, precies op maat, op de juiste toon voor ons en onze kinderen. Ze heeft ons bovendien getrakteerd op mooie foto's van dit samenzijn. Yvonne, dank je wel voor deze mooie ceremonie.

Annelies en Arthur

We kijken terug op een geweldige trouwdag, mede dankzij de bijdrage van Yvonne.

Yvonne kwam bij ons thuis in voorbereiding op het huwelijk en nam echt de tijd om alles te bespreken: zowel ons persoonlijke verhaal als alle belangrijke informatie omtrent het huwelijk.  Van alles wat we verteld hebben tijdens die afspraak heeft Yvonne een prachtig en persoonlijk verhaal gemaakt, vol humor.  Wij herkenden ons absoluut in het verhaal en voelden ons op ons gemak tijdens de ceremonie. Ook onze gasten waren enthousiast over de ceremonie. Wij, en onze gasten, hebben echt genoten! 

Jasper & Evi

Fotograaf: Gracia Nolten

Livestream door tedproductions.nl

Lieve Yvonne,

Een huwelijk in coronatijd, hoe bedenk je het. Maar wat is het een feest geworden! We kijken terug op een prachtige dag met onze kinderen en getuigen in ons midden en voor wie ons dierbaar is ook nog eens met livestream. De keuze voor een trouwambtenaar hadden we - door de onszelf opgelegde tijdsdruk- opengelaten. We waren blij met jou. De eerste kennismaking aan de telefoon voelde al meteen goed. We hebben een ochtend vol gekletst. Hoe leuk was dat zo meegenomen te worden in ons 25-jarig samenzijn. We willen je bedanken voor dat fijne gesprek en de enthousiaste wijze waarop je onze liefde op 12 mei hebt bezegeld.

Hartelijke groeten, Jim en Ellen

Lieve Yvonne,

 

Wij zijn ondertussen al weer twee maanden getrouwd. Corona gooide roet in onze grote dag, lang getwijfeld, maar toch besloten om ons burgerlijk huwelijk door te laten gaan dan wel niet op locatie maar in het gemeentehuis. Telefonisch hebben wij een afspraak gemaakt, je wilde ons graag ontmoeten in het huis waar wij gingen wonen. Na een bakje koffie, kwam je met al je vragen; hoe wij elkaar hebben leren kennen, hoe wij ons burgerlijk huwelijk voor ons zagen etc.. En zo begonnen wij met vertellen, en schreef jij alles op, je wilde alles tot in de puntjes weten. Zodat je een mooi en persoonlijk verhaal kon vertellen op ons huwelijk. Daar was dan eindelijk de dag dat wij elkaar het ja-woord mochten geven. Wat heb jij ons verhaal mooi verwoord en heel persoonlijk gehouden, omdat je zo veel informatie had verzameld stonden niet alleen wij centraal, zelfs voor onze daggasten had je een persoonlijk woordje, wat ze voor ons betekenen/ herinneringen aan hun hebben. Onze familie/ vrienden waren zeer verrast en vol lof over de speech , en wij zelf natuurlijk ook! Yvonne hartelijk bedankt!

Liefs Johan & Annemiek

 

Fotograaf: Oh Belle fotografie

Trouwen in tijden van Corona, wilden wij dat? We hebben lang getwijfeld en regelmatig overleg gehad met de gemeente en met Yvonne. Dit overleg hebben wij als zeer prettig ervaren, Yvonne dacht hierin echt met ons mee. Uiteindelijk hebben wij de knoop doorgehakt; dat er ook een kindje onderweg is en dat onze naaste familie er wel bij kon zijn maakten uiteindelijk dat we er wel voor zijn gegaan (en niet te vergeten: onze liefde voor elkaar!).  Vervolgens telefonisch en via e-mail weer overleg gehad over hoe het er dan uit zou gaan zien. Yvonne reageerde overal zeer snel op en we voelden alle ruimte om haar te benaderen. Yvonne dacht overal over mee. Tot slot hadden we nog een huisbezoek (op 1,5 meter) van Yvonne ter kennismaking en om alles door te spreken. Yvonne had, heel lief, kleurplaten meegenomen voor de kinderen (van Steven). Het was een zeer aangenaam gesprek, wat een leuke en kundige vrouw! Dit gaf ons alle vertrouwen in een fijne trouwdag.  Op de dag zelf had Yvonne de regie. Ze heeft een prachtige speech gehouden die helemaal bij ons past. Ze had een mooie slinger gemaakt waar de gasten een wens op konden schrijven en flesjes water met de afbeelding van onze trouwkaart erop geplakt. Leuke details die echt wat toevoegen in deze rare Corona tijd. We hebben genoten van de ceremonie, van begin tot eind. We zijn ook heel blij dat we elkaar geloftes voor hebben gelezen, dit was ook een idee van Yvonne. En achteraf hebben we Yvonne nog om de tekst van de speech gevraagd en de leuke waterflesjes, deze is ze nog speciaal langs komen brengen. Als wij weer zouden trouwen zouden wij Yvonne er weer bij willen hebben: wat een fijne trouwambtenaar!

Steven & Marjolein

Fotografie:  Yvonne Janssen Fotografie

Hoewel wij de ceremonie rondom ons geregistreerd partnerschap zo eenvoudig mogelijk wilden regelen, werd het mede dankzij Yvonne toch een zeer bijzondere gebeurtenis. Tijdens het prettige voorbereidende gesprek besloten we dat we toch een persoonlijk verhaal voor elkaar en voor de getuigen zouden voorbereiden. De ceremonie bij ons thuis samen met onze getuigen was heel fijn en vanwege de persoonlijke verhalen die door Yvonne werden verteld heel bijzonder. Helemaal met de gedachte dat dit moment een week voor de geboorte van onze zoon plaatsvond. 

Meike van den Brink en Rutger de Jong

Hi Yvonne,

Super bedankt voor jouw bijdrage aan onze mooie dag op 7 december! Het was echt fantastisch, heel persoonlijk, voor ons heel speciaal. Ik merkte verder aan alle gasten dat zij de ceremonie ook geweldig vonden (dat is weleens anders ;-)) Je hebt het echt heel mooi in elkaar gezet! Nogmaals dank!

Groet, Lisanne en Sjoerd

Fotografie: Studio Damon

 

 

 

Ons eerste contact met Yvonne was per telefoon. Wij vroegen haar of zij voor ons trouwen, de ambtenaar van de burgerlijke stand wilde zijn. Haar reactie was heel spontaan en ze gaf ons te kennen dat zij dat graag wilde doen, waarbij wij al een enthousiast gevoel kregen. Hierop volgde een kennismakingsgesprek bij ons thuis, het geen wij als heel leuk hebben ervaren. Bij de ceremonie heeft Yvonne op een voortreffelijke en ludieke manier ons huwelijk voltrokken. Haar speech was heel mooi en uitgebreid. Mede hierdoor hebben onze gasten en wij, deze ceremonie als bijzonder mooi en leuk ervaren. Joop Middeldorp en Ria Middeldorp Melenhorst

 

 

Wij kijken met veel plezier terug op de mooiste dag van ons leven. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de fijne manier waarop Yvonne onze ceremonie heeft geleid. In voorbereiding op onze trouwdag hebben we een afspraak gemaakt om elkaar te leren kennen. Yvonne kwam bij ons thuis op de koffie omdat ze ons wilde ontmoeten in onze eigen omgeving. Deze persoonlijke benadering kwam terug in het levensverhaal dat ze voor ons heeft gemaakt. We hebben gelachen en genoten van de mooie woorden die ze heeft geschreven. Yvonne, hartelijk dank!

Justin en Jorike

Fotografie: Gerben Pul

Hallo Yvonne,

Nogmaals dank voor de fijne en goede manier waarop je ons getrouwd hebt. Het voorgesprek vonden we heel prettig en voor dat we het wisten waren we 3 uur verder. Op de ceremonie heb je alles heel mooi verwoord wat we thuis hebben besproken. We hebben ons daar door erg op ons gemak gevoeld. De kinderen heb je er ook heel leuk bij betrokken, je hebt zelfs een akte voor ze gemaakt en Floor een mooi gedichtje laten voor lezen.

Groetjes Marco & Nelina

Fotografie: DefotoJonge

 

 

En dan ben je ten huwelijk gevraagd en gaat het avontuur beginnen. Maar waar en hoe…?  Je raakt met mensen aan de praat en er ontstaan ideeën. Wij wilden graag in de buitenlucht trouwen en wel bij De Weistaar. We konden zelf bepalen wie onze BABS zou worden. Maar wie, er zijn er zoveel. Op de site rondgekeken te hebben en de persoonlijke stukjes gelezen te hebben en getipt te zijn door iemand kwamen wij bij Yvonne Hak terecht. Na eerst een persoonlijk berichtje gestuurd wat heen en weer gemaild en gebeld te hebben ontstond daar een afspraak aan onze keukentafel in Rhenen.

Aan de telefoon voelde het al heel goed, een rustige opgewekte en vrolijke vrouw. Dit bevestigde ons gevoel ook aan de keukentafel.

Met een lekkere kop koffie kwam daar het schrijfblok en de pen op tafel. Yvonne vroeg van alles ’hoe wij elkaar ontmoet hadden, onze eerste date, waarom we voor elkaar gekozen hebben en het aanzoek’. Maar ook persoonlijke vragen over ouders, broers, zussen, familie en wat we samen al meegemaakt hebben. Met een traan en een hoop gelach vertelden wij ons hele verhaal en Yvonne schreef ongeveer 3 A-4tjes, voor en achterkant, vol. Dit vonden wij best veel maar ze vertelde dat ze zoveel mogelijk informatie wilde zodat ze een mooi en persoonlijk verhaal kon vertellen op onze grote dag. Na nog een paar keer gemaild en gebeld te hebben was daar onze dag.

Al onze daggasten en Yvonne stonden ons op te wachten bij de Weistaar. Onze ceremonie was zoals we heel graag wilden, midden in het weiland met de koeien op de achtergrond en een heerlijk zonnetje. We hebben echt een prachtige ceremonie gehad! Yvonne heeft er zo iets moois, bijzonders en zo persoonlijks van gemaakt. Onze ceremonie was met een lach en een traan en heel veel liefde en dankbaarheid en heeft ons zeker geraakt.

We vinden het heel speciaal dat Yvonne met informatie die wij hebben gedeeld, zo’n persoonlijke ceremonie weet neer te zetten, onze complimenten.

We hebben Yvonne leren kennen als een lief, betrouwbaar, rustig en een vrolijke BABS. We konden alles aan haar vragen want zij wist het antwoord wel, ze stelde ons heel erg op ons gemak en ze vertelde dat we niet moesten vergeten om te genieten, dit hebben wij zeker gedaan en dit mede door Yvonne.

Dank je wel!

 

Hans & Jeannine

 

 

Dat Yvonne (via de gemeente) onze trouwambtenaar werd daar zijn we tot op de dag van vandaag nog steeds heel blij mee.  Het contact was vanaf het eerste moment goed, een appje of een telefoontje, het kon allemaal. En ook aan de keukentafel bij het kennismakingsgesprek verliep alles heel gemakkelijk. We hadden een fijn gesprek en voor we het wisten was de avond alweer voorbij. Het blijft dan altijd spannend hoe het op de dag zelf zal verlopen. Maar wat was het een fijne ceremonie! Een lach en een traan; onze ceremonie had aan al onze wensen voldaan. Zo'n belangrijk moment in je leven wil je niet snel vergeten, wij kunnen zeker zeggen dat Yvonne het voor ons onvergetelijk heeft gemaakt!   Gijsbert en Janita

Fotografie: Mijn Zus Fotografie 

 

Wat hebben wij 14 juni een onvergetelijke dag gehad! Bedankt dat u onze trouwambtenaar wilde zijn! Het was een prachtige dag.

Lieve groet, M&M

Fotografie: fotograaf-peter.nl

 

 

 

 

Het eerste telefoongesprek en de kennismaking met Yvonne waren prettig. Het was daarna duidelijk waar we zelf nog over na moesten denken en wat zij kon betekenen. Knap hoe ze na één gesprek een mooi persoonlijk verhaal wist te vertellen tijdens de ceremonie. We vonden het fijn dat ze zelf contact zocht met de andere sprekers die iets tijdens de ceremonie wilden zeggen. Zo werd onderling goed afgestemd wie het waarover zou hebben, waardoor alles mooi op elkaar aansloot. Ze dacht verder actief mee over de invulling van de ceremonie wat ons ook goed geholpen heeft. Tijdens de ceremonie kwam ze met een leuke persoonlijke verrassing van een 'Tie-the-knot' moment en een zelf geknutseld cadeautje. We denken nog altijd met veel plezier terug aan de dag en waren erg geraakt door de ceremonie. Al met al waren we zeer tevreden!   Stephan en Sanne

Fotografie: Silvershot

 

Wij hebben zeer prettige ervaringen met Yvonne als trouwambtenaar. Na een telefonische kennismaking, hebben we afgesproken op onze trouwlocatie (Parc Broekhuizen in Leersum). Ze gaf ons gelijk een vertrouwd gevoel. In ons gesprek stelde ze allemaal vragen die zowel praktisch als inhoudelijk erg prettig waren. Er waren een aantal belangrijke zaken die we nog moesten regelen waar ze ons op heeft gewezen, maar ze had ook een aantal goede ideeën. Ze stelde voor om onze dochter (bij het huwelijk 7 maanden oud) ook een 'handtekening' te laten zetten op een zelf gemaakte trouwakte. Zo kon zij ook haar bijdrage leveren. Deze akte staat nu ingelijst in onze woonkamer! De ceremonie verliep vlekkeloos. Dus mede dankzij Yvonne hebben we een topdag gehad! Paul en Anne-Greet

Fotografie: Studio Steef Fleur

 

Lieve Yvonne,

We willen je via deze weg nogmaals onwijs bedanken voor jouw inbreng op onze bruiloft. Je hebt ons verhaal zo mooi, gevoelig en rakend verteld. Precies zoals ons verhaal verteld hoort te worden. Het is te merken dat je dit werk met heel je hart doet en dit is heel rustgevend voor een bruidspaar. Je nam mij (Angelique) heel erg mee in je kalmte. Heel fijn voor een bruidje dat nogal snel last van stress heeft :). Je bent een topper en wij zijn je eeuwig dankbaar, echt!

Lieve groetjes, Gerben en Angelique

Fotografie: Amanda Drost

 

 

We want to thank you for making our day very special. We are really pleased with the whole ceremony and arrangements, specially the way you presented our story. Everyone from our families were happy about it and they surely enjoyed it. It was indeed the best part of the day. Thank you very much.

Best, Sjoerd and Nivethika

Fotografie: Jasper Plukhooij

 

 

Nog heel hartelijk dank voor uw mooie bijdrage op onze bruiloft. Van anderen hoorden we ook veel positieve reacties! Bedankt daarvoor!

Hartelijke groet, W&C

 

 

 

 

Graag willen we je heel hartelijk bedanken voor de manier waarop je de ceremonie geleid hebt! We vonden het voorgesprek al erg leuk en waren erg enthousiast over de persoonlijke en ontspannen sfeer die je creëerde tijdens de plechtigheid. Het was fijn dat familie de ruimte kreeg voor persoonlijke bijdragen, maar je voegde daar met je beschrijving van o.a. het huwelijksaanzoek (wat waren we verbaasd dat je de muziek zelfs afspeelde.. heel toepasselijk!) zeker nog iets aan toe. Van verschillende gasten teruggehoord dat ze het zo'n mooie ceremonie vonden, zeker ook mijn opa; hij vond het heel leuk ook nog specifiek aangesproken te worden. We kijken heel positief terug op de bruiloft, zonder te streven naar perfectie werd het een bruiloft waarvan we achteraf niets anders hadden willen doen. Dank je wel voor jouw bijdrage daaraan! D + G

 

 

 

Heel erg bedankt voor de mooie ceremonie die jij op 30 september voor ons hebt verzorgd. We hebben dit als heel bijzonder ervaren en hebben ook van familie en vrienden veel positieve reacties gehad hierover.

Hartelijke groeten, Alexander en Nadine van Lieshout  

Fotografie: Bart van der Mark

 

 

 

 

Wat een dag, werkelijk waar ge-wel-dig! Alles wat je over ons en onze levens sprak was exact zoals het is/was, of in het Engels 'spot on'. Zo nu en dan wist je ons te ontroeren, zo nu en dan wist je ons aan het lachen te maken, werkelijk super! Yvonne, je hebt deze dag, in een prachtige dag weten te buigen. Dank voor jouw presentatie en al je moeite voor ons! Honderd maal dank voor alles! Groeten uit Barcelona, K&T

Fotografie: Kuijkfotografie

 

 

 

Wij zijn inmiddels weer terug in Londen en kijken terug op een geweldig mooi weekend. Nogmaals dank voor de mooie woorden tijdens onze huwelijksverbintenis. Ga zo door. Het is je op het lijf geschreven.

Groetjes, Maarten en Yvette

 

 

 

 

 

Yvonne, mede door jou is onze dag nog mooier geworden dan we hadden gehoopt! Bedankt voor je mooie woorden, het was fijn dat je er was. Alles voelde zo warm en vertrouwd.

Liefs, Glenn & Saar

Fotografie: Suegraphy

 

 

 

 

Beste Yvonne,

Wij kijken terug op een fantastische dag en een prachtige ceremonie. Bedankt daarvoor!

Groet, M&C

 

 

 

 

We hebben echt een fantastische dag gehad en kijken daar met heel veel plezier op terug. Nogmaals erg veel dank voor jouw mooie woorden! We vonden het erg mooi en het voelde ook echt als ons verhaal. Fijn ook hoe je Micah hebt betrokken bij de ceremonie! We kregen van veel vrienden en familie complimenten over de ceremonie en je toespraak. Steek die maar in je zak :)

Hartelijke groeten, Roeland & Caroline Kuiper-Timmermans

Fotografie: La Luz

 

 

 

 

We willen je nogmaals hartelijk bedanken voor de mooie ceremonie. Alleen maar positieve reacties gekregen en de kinderacte paste precies in het geheel.

Groeten Marian en Peter Middelkoop

Fotografie: Fotostudio Wim