Lieve Yvonne, vandaag is het alweer precies 12 weken geleden dat we op 2.2.2024 een geweldige huwelijksdag mochten beleven. En dat was mede dankzij jou 🤍! De wijze waarop je onze ceremonie vorm hebt gegeven, jouw woorden, het betrekken van onze dierbaren en de humor maakten het voor ons, maar ook zeker voor onze gasten, een prachtige ceremonie. Waar nog veel over nagesproken is.  Je persoonlijke cadeau zien we nog elke dag staan en herinnert ons aan onze bijzondere geschiedenis die uitmondde in een prachtige huwelijksdag.  Een dag met een gouden randje waar we nog veel aan terugdenken. Maar…gelukkig hebben we de foto’s nog en kunnen we er ook op terugkijken. Liefs, Marc & Winanda

Fotografie: Trouwen met Thomas

Locatie: Buitenplaats Sparrendaal 

Yvonne was onze babs op onze mooie dag! Bij het kennismakingsgesprek klikte het al gelijk. We bleven maar praten over van alles en nog wat. We voelden ons erg op ons gemak. Op onze dag zelf heeft Yvonne bewezen dat ze heel goed heeft geluisterd naar ons verhaal, ze wist zoveel details! Super leuk om zo’n persoonlijk verhaal te hebben op onze ceremonie. We hoorden ook veel gasten die er positief over waren. Aan het einde van de ceremonie kregen we een persoonlijk cadeau van Yvonne, wat precies bij ons paste. Geweldig gedaan! Kortom, we raden Yvonne zeker aan, zij is iemand die goed kan luisteren, spontaan is en die gaat voor een persoonlijk verhaal! Bedankt Yvonne! Groetjes, Joost en Jorrinde❤️

 

 Locatie: De Weistaar 

Fotografie: Melissa Klaassen

Yvonne als BABS was echt fantastisch! Ze gaf de ceremonie een persoonlijk tintje dat het speciaal maakte. Wat helemaal geweldig was, is dat ze vloeiend schakelde tussen Duits en Nederlands, waardoor iedereen zich betrokken voelde. Haar warmte en positieve energie maakten de sfeer ontzettend fijn.
De reacties van vrienden en familie bevestigden dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Iedereen was onder de indruk van haar professionaliteit en de unieke touch die ze aan de ceremonie gaf. Kortom, we zijn ontzettend blij dat zij onze huwelijksceremonie onvergetelijk heeft gemaakt!
Hartelijke groeten, F&M

Lieve Yvonne, Nogmaals duizend maal dank voor de fantastische ceremonie die jij voor ons hebt neergezet. Eén van de mooiste cadeaus die we hebben gekregen tijdens onze trouwdag! We hebben ontzettend genoten van onze momenten met jou, je zei het al tijdens de ceremonie, maar wat gingen de uren op die maandag avond snel voorbij! Heel erg leuk om samen met jou de herinneringen aan ons liefdesverhaal op te halen. En wat een fantastische ceremonie heb jij op papier gezet! Ook precies zoals wij zijn, met een lach en een traan en zeker ook een grapje tussendoor. Het was een prachtig verhaal dat jij ook geweldig hebt overgebracht. We hebben erg gelachen. Fijn ook dat je het intermezzo met een hoestende (schoon) moeder goed en professioneel wist op te vangen, waardoor wij dit niet als vervelend hebben ervaren. Ook complimenten van onze gasten, familie en vrienden waren zeer onder de indruk.  De beste trouwceremonie in jaren, werd er gezegd…! We kijken echt terug op een perfecte trouwdag, alles is gegaan zoals we hadden gehoopt en het kon niet beter of mooier. We zijn heel blij dat jij daar onderdeel van bent geweest.

Aan alle toekomstige bruidsparen zouden wij willen zeggen; twijfel niet en kies voor Yvonne! Je hebt gegarandeerd de mooiste ceremonie die er kan zijn. Een professionele ambtenaar met veel ervaring. Een geweldige schrijver die jullie liefdesverhaal prachtig op papier weet te zetten. Een geboren spreker die iedereen van begin tot eind weet te boeien. En gewoon een heel fijn en liefdevol persoon met oor en aandacht voor jou als bruidspaar.

Nogmaals ontzettend bedankt Yvonne, we hebben enorm genoten! Liefs van Anouk en Dirk Jan

Locatie: Buitenplaats Sparrendaal           Fotografie: Bob van Deurzen

Lieve Yvonne, Wij zijn enorm blij dat we jou als BABS hadden voor onze bruiloft! Vanaf moment één was je enorm meedenkend en behulpzaam, en gaf je ons het gevoel dat alles goed zou komen. Dit bleek ook zo te zijn. Je hebt overal aan gedacht! Tijdens de ceremonie heb je vol passie en humor een prachtig verhaal over ons verteld en dit ook nog eens heel goed afgestemd op de verhalen van onze moeders. We vonden het heel fijn om je erbij te hebben raden je dan ook van harte aan! Lieve groet, Joost en Emma    Locatie: Buitenplaats Amerongen               Fotografie: Lisa Zilver

 

Hoi Yvonne, Nogmaals bedankt voor jou bijdrage aan onze mooie dag ! Het gesprek thuis was al vertrouwd en gezellig. Toen je weg ging wisten we al dat het goed zou komen. Ook omdat we merkten dat je het persoonlijk op ons af wilde stemmen. Dat was heel fijn. Kortom, we hebben er van genoten! En je cadeau voor ons is ook heel leuk. Het staat in de kamer. Succes verder en een warme groet van G. en R.

Locatie: De Weistaar 

Fotografie: Martine Buitenhuis

  Locatie: De Weistaar 

Fotografie: Northwood Weddings

Yvonne heeft ons vanaf het eerste moment onwijs goed geholpen voor onze ceremonie. Ze kwam 2 weken voor onze bruiloft bij ons op bezoek het was echt heel gezellig. Ze is betrokken, denkt mee en is heel open. Toen was onze grote dag (7 juli 2023) bij de Weistaar in Maarsbergen! Yvonne maakte kennis met onze ouders en toen was daar het grote moment om de ceremonie te gaan beleven. En wat heeft ze er een mooi verhaal van gemaakt, alles klopte eraan. Ik kreeg na de ceremonie ook zoveel complimentjes over Yvonne dat ze zo fijn was om naar te luisteren en dat ze er zo'n mooi verhaal van had gemaakt. Bedankt dat je onze mooie dag nog een stuk mooier hebt kunnen maken❤️ liefs albert en geralda (ps: bedankt voor het leuke cadeautje dat je voor ons hebt gemaakt)

Locatie: Oranjerie Doorn

Fotografie: Wilbre Fotografie

We hebben gekozen voor Yvonne als onze BABS omdat  haar verhaal op de website ons aansprak. Het klikte meteen goed. Yvonne is een lieve, spontane vrouw met humor. We voelden ons meteen op ons gemak. Onze ceremonie was heel persoonlijk. Enorm knap dat ze ons in zo'n korte tijd zo goed heeft leren kennen. Ook onze gasten gaven aan dat ze een leuke BABS is waar ze nog langer naar hadden willen luisteren. We hadden geen betere keus kunnen maken!

Lucien & Eleon

Toen we de contactpersoon van onze trouwlocatie vroegen welke trouwambtenaar zij zou adviseren voor onze grote dag, riep zij volmondig "Yvonne!". We gingen blind op haar af en hebben geen moment spijt gehad. Tijdens de kennismaking met Yvonne raakten we niet uitgepraat. We hebben haar bestookt met verhalen, en dan is het des te meer bijzonder dat zij hier een verhaal van heeft gemaakt dat past binnen de tijd van een ceremonie. Yvonne haar verhaal was persoonlijk, had humor en had een fijn tempo. Onze gasten hebben het nog regelmatig over onze trouwceremonie en specifiek over de trouwambtenaar. Dankjewel Yvonne, je hebt het verschil gemaakt!

Vinçon en Noralie

Locatie: Buitenplaats Sparrendaal 

Fotografie: Maxime Beerkens

Hoe kies je een trouwambtenaar? Nou, na een kort video gesprek ongeveer 8 maanden voor ons huwelijk was het al duidelijk dat er een klik was tussen Yvonne en ons, dus het kon niet anders dan dat Yvonne ons huwelijk zou gaan voltrekken. Door omstandigheden werden we bij Yvonne thuis uitgenodigd voor het kennismakingsgesprek, ongeveer een maand voor ons huwelijk. Het was een ontzettend mooi en persoonlijk gesprek en we hebben Yvonne als betrokken en geïnteresseerd ervaren, met ook zeker een dosis humor. Geen vragenlijsten vooraf, maar tijdens het gesprek de juiste vragen stellen en meeschrijven. Ons gesprek liep uit dus om het gesprek niet af te raffelen toverde Yvonne ook nog een geïmproviseerde lunch op tafel. Daarnaast heeft ze ook buiten ons om contact gehad met onze ceremoniemeesters en andere sprekers, zodat zij haar verhaal kon aanpassen zodat gasten niet 2 keer het zelfde verhaal zouden horen. Ook heeft ze nog een keer gebeld om toch nog even de feiten voor de zekerheid te checken. Yvonne heeft onze ceremonie perfect begeleid, haar ervaring als trouwambtenaar is overduidelijk en zij heeft ons en onze gasten meegenomen in ons verhaal op een mooie, dierbare en ontroerende wijze. 

Lieve Yvonne, wij zijn je ontzettend dankbaar dat jij ons huwelijk hebt willen voltrekken.  Liefs Jurriaan en Laura 

Locatie: Buitenplaats Amerongen

Fotografie: The wedding couple

Yvonne, hartelijk dank dat je ons getrouwd hebt! De ceremonie verliep op rolletjes, het had niet beter gekund. Je had de volledige regie, maar op een heel ontspannen manier en met oog voor werkelijk elk detail. Dankzij jou veranderde de ceremonie van een verplicht nummertje, naar één van de hoogtepunten van onze bruiloft. Dank voor je inzet en de persoonlijke warme draai die je overal aan wist te geven! (5/5!)

Koen en Laura

Locatie: De Weistaar                                               Fotografie: Teuntje Fleur

Yvonne, bedankt voor jouw fijne aandeel in de huwelijksceremonie. We kijken met veel plezier terug op dit speciale moment. Je hebt er een mooie persoonlijke ceremonie van gemaakt die niet te langdradig werd of juist heel algemeen. Dat was voor ons belangrijk en precies wat we wilde. We hebben veel complimenten van gasten gehad die je woorden mooi vonden. Bedankt hiervoor!

Koen en Susanne

Locatie: Buitenplaats Sparrendaal 

 

Lieve Yvonne, 

Zo op de laatste avonden van 2023 blikken we terug op een extra bijzonder jaar waarop we dankbaar zijn dat jij een mooie toevoeging was van ons huwelijk! Het heeft even geduurd omdat we tijd zochten om met aandacht een mooie review  voor je te schrijven. Aandacht en tijd, zoals jij dat ook voor ons nam om ons goed te leren kennen voordat je ons in het echt zou verbinden. Nog altijd dankbaar dat je op ons pad kwam en onze Babs wilde zijn want wat heb je onze dag bijzonder gemaakt! 

Gevreesd door de vooroordelen rondom huwelijks speeches en ellenlange historische locatie intro’s wisten we niet goed wat we mochten verwachten maar hoopten we een Babs te vinden die sfeer zou kunnen geven aan onze grote dag en onze bezegeling nog specialer kon maken. En dat is gelukt. Al vanaf onze eerste kennismaking bij ons thuis hadden we een goed gevoel bij jou en voelde het vertrouwd om ons verhaal met jou te delen. Ook onze jongens voelden direct een leuke match alsof ze je al heel lang kennen en de eerste plannetjes werden dan ook snel samen bedacht. Uit onze vele woorden wist jij een geweldig, samenvattend maar absoluut persoonlijk verhaal te maken dat -hoe cliché dit mogelijk ook klinkt- absoluut met een lach en een traan ontvangen is. Er was ruimte voor emotie en je stond stil bij wie er gemist werd. Maar er werd ook zeker gelachen en vol aandacht luisterden wij dan ook naar jouw versie van ons verhaal. Je wist ons te verblijden met leuke invullingen voor onze jongens tijdens de ceremonie, en ons te raken met de mooie verrassing die je met hen samen bedacht had toen onze oudste de ringen kwam brengen. Daarbij was er ook ruimte als het eventjes anders liep en ging je hier heel positief en natuurlijk mee om. Zowel voor als na de ceremonie nam je ook de tijd voor ons. Je voelde eigen en onderdeel van ons gezelschap. Zo goed eigenlijk dat ik me ergens schuldig voelde juist zo weinig tijd aan je terug te hebben kunnen geven die dag. Lieve Yvonne, bedankt dat je ons moment die extra sparkel hebt gegeven en je met zoveel passie, aandacht en warmte er voor ons was. Je bent een topper en hopen dat je nog lang velen bruidsparen mag verbinden met je prachtige woorden! Lieve groet, Iris & Perry 

Fotografie:  Elisa Snijders Fotografie                                                                         Locatie: Buitenplaats Sparrendaal 

Wat een fantastische huwelijksdag hebben wij gehad bij de Weistaar, mede op hun aanraden en dat van vrienden kwamen we bij jou terecht. Een paar weken voor de bruiloft kwam je bij ons langs, dat was een gezellige avond en van alles wat we je vertelde heb je een prachtige ceremonie  gemaakt. We vonden je warm en enthousiast. Jouw idee om de kleinkinderen erbij te betrekken en het versje dat je onze kleinzoon hebt geleerd maakte het tot een dag die onze verwachtingen overtrof. Dank voor alles en ook nog voor je toepasselijke cadeau. Met warme groet, Lourens en Patricia

Locatie: De Weistaar 

Fotografie: Henk Boeve

Lieve Yvonne,

Nogmaals bedankt voor jouw aandeel aan onze onvergetelijke dag. Je eigen trouwdag, wat kan je dan verwachten. Tijdens het kennismakingsgesprek hadden we allebei meteen het gevoel dat de ceremonie sowieso wel goed zou komen met jou.  En dat was het zeker! Je hebt ons uitgebreid willen leren kennen en hebt hier een prachtige ceremonie van gemaakt. En wat vonden de kinderen het toch leuk hoe je ze erbij hebt betrokken. We hebben genoten van elk moment. We hopen dat nog veel bruidsparen hun huwelijk mogen beleven met jou. Joost & Marjolein                  Locatie: Buitenplaats Amerongen     Fotografie: Nander de Wijk Fotograaf & Storytelling | NT Visuals Storytelling

Yvonne heeft ons huwelijk voltrokken op 11 juni 2023 op Buitenplaats Amerongen. Het was een schitterende dag en we kijken met heel veel plezier terug naar de ceremonie. Twee weken voor onze bruiloft is Yvonne bij ons thuis geweest om ons te leren kennen en ons verhaal te horen. Dat was een hele gezellige middag! Toen ze weg was, zeiden we allebei dat we meteen een goed gevoel hadden bij Yvonne en uitkeken naar de ceremonie. Ze had een heel mooi verhaal over ons geschreven en het was een plezier om naar te luisteren. Dat hoorden we ook terug van onze ceremoniegasten. De communicatie voorafgaand aan onze dag was goed, snel en ze werkt heel netjes. Yvonne is heel enthousiast en je merkt aan alles dat ze een passie heeft voor haar werk als buitengewoon ambtenaar. We willen Yvonne hartelijk bedanken en raden iedereen aan om haar als babs te kiezen!

Rang & Fiorella

Fotografie: Mooi Bruidspaar

Locatie: Buitenplaats Amerongen

Yvonne,

Wij willen je heel erg bedanken voor alles. Al tijdens ons kennismakingsgesprek bleek wat voor een fijn persoon je bent; geïnteresseerd, betrokken, meedenkend, maar ook open over jouw eigen leven en ideeën. De ceremonie was ontzettend persoonlijk (wat wist je veel details te herinneren!) en je wist ons verhaal goed over te brengen op onze gasten. Je hebt aan alles gedacht en meer dan dat; je hebt onze verwachtingen overtroffen. Verder waren we ontzettend verrast door jouw persoonlijke cadeau. Bedankt voor het mogelijk maken van deze onvergetelijke dag!

Joost en Chantal                                                Locatie: Buitenplaats Sparrendaal 

                                                

Lieve Yvonne,

Jij in een paar woorden: vertrouwd, persoonlijk, betrokken, spontaan en een warme persoonlijkheid. Wat kijken wij terug op een onwijs mooie trouwdag en een prachtige ceremonie. Dit hadden wij met niemand anders dan met jou willen doen. Een maand voor onze bruiloft werden we door jou gebeld voor een afspraak bij ons thuis. Vanaf het eerste contact voelde het met jou heel fijn en vertrouwd. Twee weken later hebben we gezellig een avond gekletst over wie wij zijn, onze ontmoeting en de 7,5 jaar van onze relatie. Vooraf verteld je dat we een gesprek zouden hebben van ongeveer 2 uur. Na al onze verhalen en jouw luisterend oor hebben we ruim 3 uur aan tafel gezeten. We kunnen dan ook wel stellen dat het voor ons niet voelde of we aan een onbekende ons verhaal vertelden. Vrijdag 19 mei was de dag van ons huwelijk. Vooraf had je ons verteld hoe de ceremonie zou verlopen en heb je ons gerust gesteld dat alles goed zou komen. Bij de Weistaar werden we op gewacht door onze lieve familie en vrienden. Tijdens de ceremonie heette jij iedereen welkom die aanwezig was, maar ook degene die helaas niet meer in ons midden zijn. Het was ontzettend fijn hoe eervol je hier mee om ging en hoe je dit voor ons benoemde. We vinden het onwijs bijzonder hoe jij naar ons geluisterd hebt en hier een prachtig verhaal van hebt gemaakt. Alles wat wij zijn en wat belangrijk voor ons is heb je in jouw speech benoemd. Het was een ceremonie met een grote lach en af en toe een klein traantje. Tijdens het gesprek vroeg je of wij ook een persoonlijke gelofte wilden doen. Op dat moment twijfelde wij hier enorm over, vooral om de spanning. Maar wat zijn we blij dat je ons er van hebt overtuigd het wel te doen! Heel fijn om niet alleen door jou te laten vertalen hoe bijzonder we voor elkaar zijn, maar om dit ook naar elkaar uit te spreken. Aan het einde van de ceremonie hebt je ons een heel mooi, zelfgemaakt cadeau meegegeven, een aandenken aan onze relatie. We kijken hier nog steeds elke dag met een grote glimlach naar.

Lieve Yvonne, wij en onze gasten hebben onwijs genoten van hoe jij ons huwelijk hebt voltrokken. Dit horen we nog vaak terug. We zouden jou als Trouwambtenaar aan iedereen aanraden. Onwijs bedankt voor de super mooie en onvergetelijke ceremonie.

Liefs Gijs en Lisanne                                                                             Fotografie: Madelon Tijdink                                                           Locatie: De Weistaar 

 

Het was zo'n fijne ervaring om Yvonne bij onze bruiloft te hebben om ons huwelijk te voltrekken. Ze was een hele avond ter voorbereiding bij ons thuis waarbij ze belangstellend onze geschiedenis wilde leren kennen. Het was zo prettig en ontspannen om zo de huwelijksceremonie voor te bereiden. We hadden er alle vertrouwen in dat Yvonne er iets moois van ging maken. Ter voorbereiding heeft ze nog contact gehad met onze ceremoniemeester en de dag voor onze bruiloft nog even de laatste dingen gecheckt bij onszelf. We waren zo benieuwd naar Yvonne haar verhaal! Op de dag zelf neemt Yvonne ook ruim de tijd om alles goed voor te bereiden met alle betrokkenen, we hoefden nergens meer over na te denken. En dan de ceremonie zelf was zo gevat, leuk, grappig, ontroerend en ze heeft het voor elkaar gekregen precies de goede dingen te vertellen. Al met al een super ervaring en super BABS! Twijfel je nog wie je moet kiezen? Ga voor Yvonne, je gaat er geen spijt van krijgen!"  S&L

Locatie: Parc Broekhuizen  

Yvonne,

Het contact met jou als BABS hebben we als prettig ervaren. We voelden ons op ons gemak. Je wist de juiste vragen te stellen. Fijn ook dat je hielp om een persoonlijk stukje te schrijven voor elkaar. Zo werd het iets heel persoonlijks! Bedankt! Cees en Anita

Fotografie: Gerrieke                Locatie: De Weistaar   

Wauw, Yvonne als trouwambtenaar. Waar te beginnen. Vanaf het moment dat we contact kregen met Yvonne, voelde het vertrouwd en goed. Het is belangrijk dat je degene die je huwelijk voltrekt prettig vindt want je vertelt veel persoonlijke dingen en hoopt dat daar een mooi verhaal van wordt gemaakt op de dag zelf. Wij zouden Yvonne niet als slechts “een prettig persoon” omschrijven, maar eerder de meervoudig overtreffende trap daarvan. Ons voorbereidende gesprek en het verdere contact met Yvonne voelde alsof we elkaar al jaren kenden en onder het genot van een bakje koffie herinneringen ophaalden. Ze heeft van dit fijne en gevoelsmatig laagdrempelige gesprek een prachtig, kloppend en gedetailleerd verhaal gemaakt dat precies de essentie raakte. Vooraf belde ze zelfs nog om kleine details die ze niet helemaal scherp had, door te spreken. Ze gaf ons ook de kans om de plechtigheid een eigen draai te geven, het tot een nog persoonlijker niveau te tillen. Hoe? Door een prachtig verhaal over ons te schrijven, ons onze eigen geloften te laten schrijven en doordat ze haar creativiteit inzette en een speciale (onofficiële) akte voor onze dochters en mijn broertje met een verstandelijke beperking maakte. Zelfs voor de jammerende baby tijdens de ceremonie werd ruimte gemaakt en tijd genomen tot ze een fles in haar mond kreeg ;). Niets ten nadele van andere trouwambtenaren, maar er is er maar één zoals Yvonne.

“Het was echt een super fijne voorbereiding met Yvonne, die alle tijd nam om ons te leren kennen en onze vragen te beantwoorden. Ook tussendoor was het contact fijn: snelle en duidelijke reacties via de mail, social media of app. Tijdens de ceremonie zelf merkten we heel goed hoe Yvonne zich in ons verdiept had, ze had er een prachtige verhaal van gemaakt en betrok onze gasten ook heel leuk hierin. We kregen veel positieve reacties en kijken terug op een prachtige voltrekking!” 

R&M

Locatie: De Weistaar

Fotografie: Totem Fotografie

Yvonne, jij werd ons als trouwambtenaar aangeraden door de locatie. Toen wij onze trouwdag online meldden bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug en een overzicht van mogelijke trouwambtenaren kregen, viel ons de charmante foto van jou op. Dat gaf ons een vertrouwd gevoel, zonder dat wij verder de reviews op jouw website hebben gelezen. Vervolgens was het wachten tot het persoonlijk gesprek met jou bij ons thuis, twee weken voor de trouwdag. Op voorhand hadden wij zoiets van: Wat voor verhaal gaat zij over ons vertellen bij de trouwceremonie? Hoe lang gaat zo'n gesprek duren? Daarover zei jij: Dat hangt helemaal van jullie af wat jullie mij vertellen. Dat hebben wij geweten. Het gesprek duurde 2 uur! Jij vroeg ons het hemd van het lijf, maar dat ging allemaal vanzelf en totaal niet opdringerig. Intussen maakte jij rustig je aantekeningen. Aan het eind kregen wij huiswerk mee: Waarom hadden wij voor elkaar gekozen? Daar mochten wij rustig over nadenken. Op de dag zelf troffen wij met het weer. De dagen ervoor was het regen. De dag zelf was fris, maar droog en misschien dat de zon nog door zou komen. De ochtend was bewolkt, maar een half uur voor de ceremonie kwam de zon door. Het werd een prachtige ceremonie, waarin jij goed onze levens tot dat moment hebt weten te beschrijven. Petje af hoor! Wij hebben van de aanwezigen veel complimenten over jou gekregen. Wat wij zelf nog heel erg mooi vonden, was het kado dat wij van jou kregen: Een soort levensboom vanaf onze eerste ontmoeting t/m onze trouwdag. De details en de moeite die daarin is gestoken! Heel mooi! Bedankt voor jouw bijdrage aan onze onvergetelijke dag!
Gerwin en Esther.                                          Locatie: De Weistaar                                

Op 6 april 2023 hebben wij elkaar het ja-woord gegeven op de mooie locatie De Weistaar. Bij onze zoektocht naar een BABS om het huwelijk te voltrekken kwamen wij op aanraden van de locatie bij Yvonne terecht. Vanaf het eerste moment van contact voelde het al meteen warm en vertrouwd en wij hebben het gehele traject als zeer positief en fijn ervaren. Yvonne is erg open, spontaan, betrokken en iemand die echt met je meedenkt over hoe de ceremonie moet worden vormgegeven. Ze doet dit met veel oog voor detail en je merkt dat ze liefde voor het vak heeft. Yvonne denkt mee over zaken als het geven van de ringen, de muziek en de geloften. Ze neemt echt de tijd om je te leren kennen en je kunt altijd bij haar terecht.  

Het was een dag met een lach en een traan, en vooral veel gezelligheid. Door het uitgebreide contact met Yvonne konden wij met alle vertrouwen genieten van dit mooie moment. Wij kijken dan ook met veel liefde terug naar deze mooie dag. Ook van onze gasten hebben we veel complimenten gekregen over de leuke manier waarop Yvonne de ceremonie deed.  Yvonne enorm bedankt voor je inzet bij ons huwelijk! 

Liefs Angela en Carline                                                                       

Fotografie: Barbara Vreekamp                                                         Locatie: De Weistaar                    

We zijn heel erg blij dat we jou als BABS hebben gehad. Het is ook heel leuk om te horen dat onze gasten ook heel positief waren over jou. Ik wilde je ook nog extra bedanken voor de rol die mijn zusjes hebben gehad tijdens de ceremonie, heel leuk dat je hen op deze manier bij de ceremonie betrokken hebt. Het was voor hen ook heel waardevol. Groetjes Remy en Merel 

 

 

                                                               Fotografie: Alicia van Stuijvenberg

We kwamen in contact met Yvonne via de locatie waar we ons feest gingen houden. We wilden een verrassingshuwelijk organiseren en zochten een BABS die daar bij past. Tijdens het eerste gesprek met Yvonne op de locatie wisten we het gelijk. Dit is een match. Gemakkelijk gesprek en niet te moeilijk. We konden goede afspraken maken en we hebben een goed gesprek gehad. Yvonne heeft zich volledig overtroffen tijdens de plechtigheid, van onze gasten kregen we ook veel complimenten over haar manier van spreken. Wij herkenden ons volledig in haar speech en ze heeft het verrassingshuwelijk fantastisch ingeluid. Ze heeft zelfs onze kleinkinderen volledig betrokken bij het huwelijk. Dank je wel!

Groet Paul en Janet                          

Locatie: De Weistaar 

Fotografie: Agi Bodewes 

Dankzij Yvonne hebben wij, op de kortste dag van het jaar, elkaar het jawoord gegeven. Wij wonen dan al 10 jaar samen maar trouwen is er nooit echt van gekomen. Wij kijken terug op de dag, als een dag om nooit meer te vergeten. Mede dankzij Yvonne hebben wij heel veel lol gehad en is 20 december een dag om altijd te vieren. De woorden die Yvonne gebruikte waren op ons lijf geschreven. Haar persoonlijke aanpak van de ceremonie was echt geweldig. Alle rust bewaren en alle zenuwen weten weg te nemen door een paar grapjes tussendoor. Wie had verwacht dat het na 10 jaar zo anders kon voelen door te kunnen zeggen “wij zijn getrouwd”. Dank je wel Yvonne voor deze bijzondere ervaring.

Fotografie: Corrine Ponsen

Locatie: De Weistaar

Rick en Daisy Buitelaar

Yvonne heeft als buitengewoon ambtenaar ons huwelijk op een buitengewoon bijzondere manier voltrokken. Tijdens de warme ontmoeting en het fijne gesprek met Yvonne vooraf aan onze huwelijksdag, heeft zij uitgebreid de tijd genomen ons te leren kennen. De tijd en aandacht die zij voor deze kennismaking nam, was ook direct heel duidelijk herkenbaar tijdens de ceremonie waarin zij op een persoonlijke manier, met alle ruimte voor onze wensen toch wel het meest bijzondere onderdeel van deze dag vorm heeft gegeven. Wij hadden het niet beter kunnen wensen. Daarnaast heeft Yvonne ook oog voor de details van de ceremonie, door mee te denken over de presentatie van de ringen, geloftes en nog een kleine reminder op de dag zelf om mij te helpen herinneren mijn boeket ook mee te nemen naar het altaar. Je kan zien dat Yvonne haar vak met plezier en liefde uitoefent. Jesse en Emma                                         fotografie: www.davidlok.nl     locatie: Buitenplaats Sparrendaal

Lieve Yvonne,

Wij willen je nogmaals bedanken voor de prachtige ceremonie. Je hebt aan alles gedacht en nog veel meer dan dat. En dat voor de 2e keer! Het was een feest om jou erbij te hebben. Lieve groet, Steven & Marjolein 

Onze trouw locatie gaf Yvonne als advies voor een fijne, professionele trouwambtenaar. Wat zijn wij blij geweest met dat advies! Yvonne is betrokken, liefdevol en weet de juiste snaar te raken. Ze nam de tijd voor ons bij het kennismakingsgesprek en wist de juiste vragen te stellen om achter ons verhaal te komen. Op de trouwdag was ze een baken van rust en straalde ze. Yvonne is een heel fijne trouwambtenaar die minstens net zo erg genoot van onze ceremonie als wijzelf! 

Richard en Michelle

Fotografie: Moments by Margaritha   en Ingrid Bot | Momenten in beeld

Locatie: Buitenplaats Sparrendaal

Lieve Yvonne,

Hierbij willen wij jou heel graag een review geven. Dit omdat wij nog steeds zo ontzettend blij zijn met de keuze voor jou als onze trouwambtenaar. Vanaf ons eerste contact voelde het warm en fijn. Precies wat bij ons past. Het was wel spannend want de keuze is een gok. Maar toen je bij ons thuis kwam viel alles op zijn plek. Je luistert, hebt begrip en weet de juiste vragen te stellen waardoor wij bij jou onze emoties konden laten zien en ook onszelf durfden te zijn. Ons kennismakingsgesprek was dan ook een bijzondere avond waarbij wij weer even stil stonden bij de liefde voor elkaar. 

Tijdens onze bruiloft heb je ons verhaal prachtig verwoord. Onze gasten hebben na de ceremonie zoveel complimenten geven voor jou als trouwambtenaar maar ook voor jou als persoon. Mensen vonden je vriendelijk lief en attent. Dit is ook wat wij hebben gevoeld. We hebben een onvergetelijke dag gehad mede dankzij jou!! Ook de aandacht voor onze jongens was erg fijn. Je hebt ze op een lieve en kinderlijke manier voorbereid op de bruiloft. Ook voordat de ceremonie begon heb je aan ze gedacht en ben je even naar ze toegegaan. Erg lief. Dit heeft de jongens enorm geholpen door met vertrouwen naar de toch iets spannende ceremonie te gaan. Tijdens de ceremonie zag heel goed dat ze hierdoor op hun gemak waren waardoor ze samen de ringen durfden te geven. Een erg mooi en waardevol moment. Ook alle voorbereiding voor de jongens maar ook voor ons was erg lief. Bedankt!! Ook de onverwachte momenten zoals een huilend neefje of een geluid uit een speaker heb je heel professioneel aangepakt. Zo professioneel dat mensen achteraf zeiden dat je dit erg goed deed. Je maakte er geen probleem van maar je benoemde het wel. Wij willen jou bedanken voor een prachtige ceremonie. Bedankt dat je deel wilde uitmaken van onze dag!! Heel veel liefs Tom en Marije                                          Fotografie: Nander de Wijk Fotograaf & Storytelling | NT Visuals Storytelling

Wij kijken terug op een fantastisch droomhuwelijk waarbij Yvonne Hak als onze trouwambtenaar een heel belangrijke rol heeft gespeeld. Zij heeft onze trouwceremonie geheel naar onze wensen vorm weten te geven. Vooraf vond er een uitvoerig en prettig kennismakingsgesprek plaats om onze sfeer en wensen voor de ceremonie duidelijk te krijgen. Yvonne heeft  voor ons vervolgens een prachtige ceremonie weten te verzorgen. Zij straalde veel enthousiasme en betrokkenheid uit wat ook door de genodigden zo werd ervaren. De samenwerking met de ceremoniemeester verliep prettig en vlekkeloos. Yvonne werd door ons ervaren als een zeer prettige persoonlijkheid, integer en gepast bescheiden. Wij hadden ons voor ons huwelijk geen betere BABS kunnen wensen!! Irma & Douwe

 Locatie: Buitenplaats Sparrendaal

Fotografie: Servaas Raedts

Hi Yvonne, We hebben je ervaren als een heel fijne, lieve en betrokken trouwambtenaar, met veel oog voor onze persoonlijke verhalen. We vonden het erg fijn hoe je onze ceremonie hebt begeleid en ook de aanwezigen het gevoel gaf echt deel te zijn van de ceremonie. Ook het kleine geschenk wat je ons hebt gegeven tijdens de ceremonie vonden we erg lief (en hebben we nog steeds op onze slaapkamer staan). We kijken terug op een heel mooie dag en daar ben je voor ons zeker aan bijgedragen. Nogmaals dankjewel! Groetjes, Hidde en Priss

Fotografie: https://mandyaileen.com                           Locatie: Parc Broekhuizen

Beste Yvonne,

Wij willen jou nogmaals bedanken voor je oprechte interesse en enthousiasme. Door jouw open houding konden wij ons openstellen resulterend in een prachtige ceremonie die echt bij ons paste! We hebben veel complimenten ontvangen van onze gasten over hoe mooi de ceremonie was en kijken er zelf ook met veel plezier op terug!  Liefs, Jop & Lisa                                                                                                Fotografie: Marco Klompenmaker                   Locatie: Buitenplaats Sparrendaal

Op zoek naar een trouwambtenaar! We zochten iemand bij wie we ons op ons gemak voelden en die kon zorgen voor een persoonlijke ceremonie waar onze vrienden en familie ons in zouden herkennen. Door Yvonne hebben we de ceremonie gehad die we graag wilden!  In het kennismakingsgesprek, wat uitgebreider was dan we hadden verwacht, was Yvonne open en betrokken. Ze nam de tijd om ons te leren kennen. Dit resulteerde in een helemaal kloppende en superleuke speech die ons en onze gasten liet lachen en soms voor een traan zorgde. Wij ervaarden Yvonne als een rustig persoon die ter plekke de regie neemt waar nodig maar nooit onnodig op de voorgrond treedt. Daarnaast gaf ze ons nog enkele nuttige suggesties voor de ceremonie waar we ondanks alle informatie die er te vinden is over trouwen, nog niet aan hadden gedacht.

Lieve groet, Arthur en Linda                            

Yvonne,

Wat hebben wij genoten (en genieten wij nog steeds na). Bedankt voor alle mooie woorden, het vertrouwde gevoel en daardoor een ontspannen sfeer!

M&L 

Beste Yvonne,

Om eerlijk te zijn, was ik - de bruidegom in kwestie - vooraf sceptisch over de rol van een BABS in algemene zin: ik vond het raar om mijn/ons levensverhaal te laten vertellen door iemand die mij totaal niet kent. Maar nadat je bij ons thuis was geweest, veranderde de scepsis al snel in enthousiasme. Wat was het leuk om onze verhalen aan jou te vertellen! Je was enorm geïnteresseerd en de passie straalde ervan af: Je doet dit met zoveel plezier!

En op de dag van het huwelijk was het niet anders: ondanks dat je de twee weken daarvoor al meer dan tien (!) bruiloften had gedaan, vervulde je jouw rol met het enthousiasme van iemand die voor het eerst een huwelijk mocht voltrekken. Je had zelfs een speciale trouwakte gemaakt voor onze 9 maanden oude dochter, die ze met een duimafdruk mocht tekenen. Wij vonden je fantastisch en we hebben veel complimenten over je ontvangen van onze gasten.

Bedankt voor de bijdrage die je hebt gehad aan deze prachtige dag!

Liefs, Tom en Daniëlle

Locatie: De Weistaar

Fotografie: 2meter5

Op 11 juni 2022 zijn wij op kasteel Amerongen getrouwd, op een prachtige zonnige dag en met iedereen om ons heen die ons dierbaar is. Yvonne heeft heel ruim de tijd genomen om ons te leren kennen. Ons intake-gesprek duurde dan ook veel langer dan gepland, en was heel open, belangstellend, en warm. Ze had veel aandacht voor ons persoonlijke verhaal, en heeft dat goed naar voren weten te brengen tijdens de ceremonie. Yvonne heeft aandacht voor detail, en kwam bijvoorbeeld zelf met de suggestie om middels een brandende kaars even kort stil te staan bij onze dierbaren die er helaas niet meer zijn. Een klein, maar veelzeggend detail. Niet te lang, niet te verdrietig, precies goed. Haar praatje was vooral vrolijk en luchtig, maar liet uiteindelijk niemand onberoerd. Wij wilden graag een zo persoonlijk mogelijke ceremonie, en zijn heel blij dat we voor Yvonne hebben gekozen! 

Dirk en Marjolein                                                      fotografie: Thomas - trouwenmetthomas.nl

Onze eerste kennismaking met Yvonne was gelijk goed. De rust en professionaliteit die zij uitstraalt zorgde tijdens ons kennismakingsgesprek direct voor een fijne en veilige sfeer. Ze nam alle tijd om ons levensverhaal helder te krijgen en wist zaken boven water te krijgen die wij alweer vergeten waren : ) Op de dag zelf resulteerde dit in een mooie ceremonie waarbij humor en een stukje nuchterheid het geheel compleet maakten.  Ik ben niet van plan nog een keer een trouwen, maar als dat wel zo zou zijn, dan zonder twijfel met Yvonne erbij als babs. Jaap-Frank en Marieke

Lieve Yvonne,

Wat zijn we blij dat we jou hebben gekozen als onze Babs! Alle tijd die je in een huwelijk stopt is echt heel fijn. Je kwam extra langs om kennis te maken met onze kinderen en ze een beetje voor te bereiden op de grote dag. Wij hadden veel kinderen tijdens de ceremonie en onze eigen 3 kinderen, en hoe hou je die allemaal een beetje rustig? Je hebt ze allemaal een leuke taak gegeven en zo voelden ze zich betrokken bij de ceremonie! Je hebt daarmee ons levensverhaal van 12 jaar ook enorm leuk verteld! Ook van onze gasten hoorden we dit terug! Enorm bedankt voor alles! Liefs Eelco, Simone en de kids

Fotografie: Jisca Fotografie                                    Locatie: De Hof - Renswoude 

 

Lieve Yvonne,
Wat zijn we dankbaar dat we jou als trouwambtenaar hadden tijdens onze bruiloft. Voor we bij jou uitkwamen, hebben we lang getwijfeld over wie we onze ceremonie zouden laten leiden. Want hoe krijg je een ceremonie die leuk, ongedwongen, sfeervol en persoonlijk is? Gaan we zelf wat doen? Vragen we iemand in onze directe omgeving? Huren we een zelfstandig Babs in? We hebben allerlei websites en referenties afgespeurd, maar de perfecte match konden we maar niet vinden. Via de gemeente waar wij trouwden, kwamen we op jouw website uit en voor het eerst waren we allebei direct overtuigd. Dit komt goed.
Voor de zekerheid toch eerst maar even bellen. Het was een zondag, maar vooruit: “proberen kan altijd”. Al direct was je super behulpzaam, meedenkend en enthousiast. Het gesprek dat we daarna persoonlijk hadden op locatie was ook super gezellig en uit al die verhalen heb je een prachtige speech samengesteld. We waarderen het enorm dat je nauw hebt afgestemd met de andere sprekers, meedacht met de neefjes/nichtjes, last-minute ook om onze eigen geloftes heen hebt gewerkt en alles zo soepel in elkaar over hebt laten lopen. Het was een fantastische ceremonie, waar niet alleen wijzelf, maar ook onze gasten met super veel plezier en mooie herinneringen aan terugdenken! Dank daarvoor!! Liefs, Sophie & Kieran

Fotografie:

Romy van de Boogaart

Beste Yvonne,

Toen wij op de gemeentelijke website een ambtenaar moesten selecteren, wisten wij niet wie wij moesten selecteren. Wij hadden de toelichtingen gelezen die bij elke ambtenaar stond en de websites van de ambtenaren gecheckt. Jouw website sprak ons het meest aan, omdat het heel persoonlijk overkwam. Wij hadden toen voor jou gekozen en daar hebben wij zeker geen spijt van. Onze eerste ontmoeting met jou bij ons thuis, spraken we met elkaar alsof we elkaar al langer kenden. Je luisterde aandachtig naar onze verhalen en we zagen jou veel noteren. Het was een fijn gesprek, maar hoe je het zou presenteren als ambtenaar op de trouwdag, dat bleef nog een verrassing. Op de trouwdag vertelde je ons verhaal heel volledig en leuk, wij keken vaak naar de gasten en zagen dat iedereen aandachtig luisterde. Je vertelde het allemaal zo leuk, dat wij achteraf veel complimentjes kregen. Gasten zeiden "wat hebben jullie een leuke trouwambtenaar gevonden", "waar hebben jullie haar gevonden?" en "wat kon ze jullie verhaal leuk vertellen!". Yvonne, nogmaals bedankt dat je onze trouwambtenaar wilde zijn en wij hopen dat er nog veel meer koppels jou als trouwambtenaar mogen ervaren. Heel veel succes verder!                  Groetjes, Maria en Erik                                        Fotografie: Beyond Light 

Yvonne voelt vanaf het begin vertrouwd en dat is wat je wilt op je trouwdag. Op de dag zelf vertelde ze een persoonlijk verhaal over ons met leuke details. Ze heeft een goed besef van wie er allemaal aanwezig zijn en houdt daar ook rekening mee in haar verhaal. Van tevoren komt ze langs voor een persoonlijk gesprek en daarin stelt ze leuke vragen, waarbij ze ook oprecht geïnteresseerd doorvraagt. Een gezellige en vertrouwde sfeer. M&D

Fotografie: Roos Paauwe Photography 

We willen je bij deze nogmaals bedanken voor de leuke, mooie en persoonlijke speech die je gegeven hebt. We hebben het contact met je echt als enorm prettig en persoonlijk ervaren en zijn enorm blij dat jij onze trouwambtenaar bent geweest!  Nogmaals heel erg bedankt, en wie weet zien of spreken we elkaar in de toekomst nog eens.  Groetjes,  Bert & Ellen 

 

Fotografie: Lianne Snoek

Prachtige foto's voor jou, Yvonne

Hing en Jiani

 

Locatie:

Parc Broekhuizen

Fotografie: José Chan 

 

Yvonne,  Bedankt nogmaals voor je hele mooie bijdrage die precies paste bij wie wij zijn als persoon. Groetjes Roderick en Naomi

Fotografie: Floris van Bergen

Wij willen je nogmaals bedanken voor de geweldige ceremonie, we kijken er enorm fijn op terug en krijgen ook nog veel te horen dat we zo’n leuke Babs hadden!

Veel liefs, Pamela en Etienne

 

Fotografie: Tales of Tomorrow.

Lieve Yvonne,

Onwijs bedankt voor het begeleiden van onze huwelijksceremonie. Al bij het eerste contact met jou wisten wij dat wij jou graag erbij wilden hebben! Het voelde meteen goed door jouw empathie, rust en humor. En niet onbelangrijk: al deze mooie eigenschappen nam je ook mee naar de ceremonie op de grote dag zelf. We kijken er met heel veel plezier op terug.

 Fabiënne en Michiel

Fotografie: De energieke trouwfotograaf

Locatie: Buitenplaats Sparrendaal

Lieve Yvonne,

Wij, als twee leken wisten totaal niet wat we moesten verwachten van een ambtenaar. Nadat wij de locatie uitgezocht hadden en wij op de locatie jouw naam doorkregen hebben we gelijk voor jou gekozen. Wat zijn wij blij dat de Weistaar jouw naam genoemd heeft. Wat ben je een fantastisch mens. Het gesprek vooraf was super gezellig we hebben heerlijk zitten kletsen en daardoor wist jij alles wat je moest weten. De Ceremonie was fantastisch! Jij vertelde het hele verhaal net alsof je ons al jaren kende.  Wat vonden we het fijn dat je Opa betrok die eigenlijk niet aanwezig kon zijn door gezondheidsproblemen. Yvonne je bent goud waard! Wij gunnen iedereen iemand zoals jij die de dag waar je lang naar uitkijkt compleet maakt. Wij zijn jou enorm dankbaar voor de ceremonie die je ons hebt gegeven! Heel veel liefs, Thijs en Carlijn Roodenburg                                                 Fotografie: Marinde Fotografie            Locatie: De Weistaar

Lieve Yvonne,

Wij kennen elkaar uit het verleden, maar niet als bruidspaar en Babs. Wat was het fijn dat je meteen instemde met onze vraag om ons huwelijk te voltrekken. Een warm gesprek aan de eettafel volgde waarin je ons heel veel vroeg. “Het hemd van je lijf” zoals je het zelf noemde. Dat kwam allemaal terug in je verhaal op onze trouwdag, heel persoonlijk met een lach, maar zeker ook met een traan. Wat was het bijzonder dat je contact had gezocht met onze kinderen om hun verhaal te laten horen. Dat was erg ontroerend. Wij hebben een prachtige dag gehad en daar heb jij zeker aan bijgedragen. Heel veel dank!   Jan en Ernie                                     Fotografie: Lynn van Baaren

                                                                        Locatie: Kasteel Doorwerth

Wij kijken terug op een enorm fijne trouwdag. Yvonne heeft onze huwelijksvoltrekking echt tot een feestje weten te maken door goed naar ons te luisteren. Ook weet zij op een mooie manier de kinderen er bij te betrekken. Wat wij heel erg fijn vonden is hoe zij aandacht had voor alle drie de kinderen en hen zelf liet bepalen waar zij zich prettig bij voelden. Ook heeft zij op een subtiele manier onze verledens in het verhaal verweven en was er op een heel respectvolle manier veel aandacht voor de moeder van de kinderen, de vorige vrouw van Gert-Jan, die helaas overleden is. Wij kunnen Yvonne van harte aanbevelen. Ze maakt geen standaard verhaal, neemt de tijd om de toespraak zeer persoonlijk te maken en ze checkt dubbel of de feiten die zij gaat noemen ook daadwerkelijk kloppen. Wij zouden geen andere Babs willen! 

Gert-Jan en Marlies                                                                  Fotografie: Ohbellefoto 

Beste Yvonne,

Wat kijken wij terug op een onwijs mooie dag! Onze ceremonie in het weiland van Boerderij de Weistaar, het was perfect aangekleed en we hadden mooi weer. De ceremonie was prachtig, persoonlijk en ongedwongen. Wat we van iedereen terug hoorde, het was zoals wij ook echt zijn.
De voorbereiding bij ons aan de keukentafel was erg ontspannen. Er kwamen leuke herinneringen naar boven doordat er de juiste vragen gesteld werden. Alles werd tijdens de ceremonie ook verteld. Daardoor was het persoonlijk en dus ook echt onze ceremonie. Bedankt voor de fantastische ceremonie.      Tony en Melissa

 

Daja Fotografie

Wij waren naar iemand op zoek die het vooral luchtig wilde houden en die de kinderen bij de ceremonie zou betrekken. Wij kunnen niet anders zeggen dat Yvonne dit echt geweldig heeft gedaan door middel van een levensloop slinger waar elk kind aan mee heeft gewerkt. Nog zoveel complimenten gehad over die slinger. De ceremonie was met een lach en een traan, precies zoals wij het wilden. Ook het proces vooraf verliep prima, ondanks de Corona maatregelen. We hebben er uiteindelijk 713 dagen op moeten wachten, maar het was het wachten meer dan waard. Dank je wel!! Je hebt de dag voor ons een stuk specialer gemaakt!

Ron en Karin                                                 Fotografie: Jill Streefland

Dag Yvonne,

We willen jou nogmaals hartelijk danken voor de fantastische ceremonie. Ondanks het weer hebben we er met z'n allen iets moois van gemaakt!
We zijn blij dat jij ons huwelijk hebt voltrokken! Wat hebben wij enorm genoten van het verhaal dat je hebt gemaakt en op een leuke manier aan ons en onze daggasten hebt voorgedragen. We hebben hier meerdere complimenten over ontvangen. Wat enorm knap, en dat na 1 gesprek! Nogmaals enorm bedankt! Liefs, Ronnie & Maartje

Fotografie: Monica Stout

Dag Yvonne, 

Uw betrokkenheid vooraf de huwelijksceremonie werd door ons als prettig ervaren. Een moment waar we ons open konden stellen en u wat van ons leerde kennen. De woorden die u sprak tijdens de ceremonie waren mooi. Uw wist alles nog tot in detail! Dat getuigde van professionaliteit. Er was daardoor ook een fijne sfeer tijdens de ceremonie. We vonden het erg leuk om te zien dat er kleurplaatjes voor de kinderen waren gemaakt. De slinger, door u gemaakt, heeft een mooie plek in ons huis gekregen. We worden daardoor iedere dag weer herinnert aan onze huwelijksdag. A. en M. Kievith

Locatie: Buitenplaats Sparrendaal    Fotografie: Beyond Light

Lieve Yvonne,

Wat zijn wij blij dat we jou hebben gekozen om op 22 april 2022 onze huwelijksceremonie te leiden. We kijken met een grote glimlach terug op de meest bijzondere dag in ons leven. Het was een prachtige lentedag, en de tuinen van Buitenplaats Amerongen stonden vol in bloei. Na een geweldige ceremonie waarin je ons liefdesverhaal vertelde, mochten wij elkaar trouw beloven in het Koetshuis. Het was persoonlijk, warm en we hebben ook heel veel positieve reacties gehad van onze gasten. Wij hadden echt de leukste BABS! Super bedankt, Yvonne! Liefs van Gijsbert en Sanne

Locatie: Buitenplaats Amerongen    Videografie:  Heikoop Bruiloftsfilms      Fotografie: Esther van Geenen     

Bij het bekijken van websites en recensies van de diverse trouwambtenaren viel Yvonne op door een enthousiast verhaal én door haar insteek om de kinderen bij de ceremonie te betrekken. Tijdens de kennismaking met Yvonne was er direct een klik. Yvonne heeft een talent om mensen hun verhaal te laten vertellen. Terwijl ze luistert, zie je haar popelen om alle informatie in een mooie speech te verwerken. Mede dankzij Yvonne kijken we terug op een mooie trouwdag! Yvonne ons verhaal op een mooie manier in een speech verwerkt waarbij ze ook de kinderen een leuke rol gaf. We kunnen haar zeker aanbevelen als trouwambtenaar!

Groetjes, Heino en Heinita                                                                                                                                                       Fotografie: Jonneke Oskam

Wij hebben een prachtige trouwdag gehad met Yvonne als Buitengewoon Ambtenaar. Na een erg leuk en ontspannen gesprek bij ons aan de keukentafel voorafgaand aan ons huwelijk waren wij vooral erg benieuwd wat zij van onze (soms nogal onsamenhangende) verhalen zou kunnen gaan maken en wij werden absoluut niet teleurgesteld! Yvonne had een ontzettend leuke ceremonie voor ons voorbereid (mét nog een spontane rol voor onze ouders) en zij had onze geschiedenis samen perfect samengevat. Niet alleen wij vonden het heel erg leuk, maar ook door onze gasten werd dit meermaals bevestigd: "wat een ontzettend leuke Babs hebben jullie!". Nogmaals ontzettend bedankt! Charlotte en Mike

 

Fotografie: Gerben Pul Wedding

De ceremonie was prachtig. Het was persoonlijk en er was een lach en traan aanwezig van iedereen. Van te voren hebben wij gesproken met Yvonne om kennis te maken, maar op de dag zelf wisten wij niet precies wat ze zou zeggen. Het sloot precies aan bij wat wij wilden en het was een ongedwongen en prachtige ceremonie.

Dank je wel Yvonne!

Bij deze een paar van de prachtige foto's van onze super mooie dag. Nogmaals dank voor je prachtige woorden tijdens de ceremonie. Je hebt er echt een heel mooi persoonlijk verhaal van gemaakt. We kregen veel lof van de gasten over je werk.

Groetjes Annelies en Mark-Anton

Fotografie: Trouwen met Thomas

Wij hebben een prachtige dag gehad met Yvonne. Yvonne nam de tijd om ons voor de grote dag te leren kennen. Ze is een warme vrouw met een leuke uitstraling, dat sprak ons erg aan. Op de grote dag heeft ze een mooi opbouwend persoonlijk verhaal verteld over ons en daarbij ook de familie, aanwezigen bij de huwelijksvoltrekking betrokken. Onze familie was ook heel erg enthousiast over de manier waarop Yvonne de huwelijksvoltrekking deed. Er was ruimte voor een lach en een traan. Ook heeft Yvonne ons tips gegeven om ons voor te bereiden op de grote dag. We kijken met heel veel trots en geluk terug op onze bruiloft. Yvonne heeft een mooi steentje bijgedragen.      We zijn je nog elke dag dankbaar voor jouw bijdrage!  Bart en Judith 

We zochten bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug naar een trouwambtenaar die zowel Nederlands als ook Duits kon spreken gezien een deel van onze gasten uit Duitsland kwam en het voor ons belangrijk was dat zij ook een deel van de ceremonie konden verstaan. Toen kregen we een mail van Yvonne en hadden meteen al een goed gevoel. Door corona moesten we de trouwerij helaas twee keer verplaatsen maar gelukkig was Yvonne flexibel en konden we uiteindelijk enkele weken voor de bruiloft (in het echt) kennismaken met elkaar. We hebben Yvonne als een erg lieve en enthousiaste vrouw ervaren en kregen meteen het gevoel dat we in goede handen waren. Zij begreep ons verhaal en onze dynamiek goed en heeft dat ook erg mooi over kunnen brengen tijdens de ceremonie. Iedereen kon haar verhaal goed verstaan en ze heeft er een hele liefdevolle, leuke ceremonie van gemaakt, waarvoor we haar zeer dankbaar zijn. Van alle kanten hoorden we ook van onze gasten dat ze erg enthousiast en onder de indruk waren van Yvonnes taalkunsten. Bij een bruiloft maakt de ceremonie toch een heel belangrijk deel uit van de dag en dankzij Yvonne was onze ceremonie nog zo veel mooier dan we hadden verwacht.

Gijs en Maren

Fotografie: Roy Hendrickx

Yvonne heeft onze ceremonie heel mooi begeleid. Het enthousiasme waarmee Yvonne haar werk doet is erg aanstekelijk en ze neemt echt de tijd voor je. Hierdoor kon ze een hele mooie en persoonlijke speech houden op onze trouwdag. Dat is waar het uiteindelijk om draait in een trouwceremonie. 
Nogmaals heel erg bedankt voor de bijdrage aan onze trouwdag. Een BABS maakt of breekt toch de ceremonie, maar u heeft hem echt gemaakt! Naderhand ook veel positieve opmerkingen over gehoord.  Gerwin en Geanne

Fotografie: Marlous Nijholt

Via de gemeente Utrechtse Heuvelrug kwamen wij in contact met Yvonne. Het eerste telefoongesprek voelde al direct heel vertrouwd. Een rustige en vrolijke vrouw die spontaan overkwam. Deze eerste indruk heeft Yvonne volledig waargemaakt. Tijdens het persoonlijke kennismakingsgesprek kwamen wij er direct achter dat Yvonne een hele warme vrouw is die graag meedenkt om een onvergetelijke ceremonie te verzorgen. En dat is waar zij absoluut aan heeft bijgedragen! Yvonne heeft hele mooie en persoonlijke woorden gesproken op onze trouwdag. Aangezien ook mijn tante een deel van de ceremonie op zich wilde nemen, heeft Yvonne de ceremonie zelf met mijn tante afgestemd. Dit was heel fijn, aangezien er voor dé dag voldoende geregeld moet worden. Yvonne is niet een standaard BABS, maar denkt ook echt mee en maakt het moment net wat meer bijzonder. Zo heeft zij ons een heel persoonlijk en speciaal aandenken gegeven en heeft zij zelfs gedacht aan een cadeautje voor onze bruidsjonker: onze hond! Wij hadden Yvonne op deze bijzondere dag niet willen missen. Yvonne voelt nu toch een beetje als “onze BABS”, wat volledig aan haarzelf te danken is. Wij zouden Yvonne aan ieder bruidspaar aanraden! Jurgen en Mirte

Fotografie 

Al zo vaak had je aan Wilco gevraagd of hij niet eens moest gaan trouwen... Toen de vraag dan eindelijk gesteld was (ze, zei 'JA'), kon het natuurlijk niet uitblijven om jou te vragen om ons te trouwen. En ook jij zei gelukkig 'JA'. De gesprekken vooraf waren gezellig en ontspannen. En toch ook spannend, want ons huwelijk zou een verrassing zijn voor familie en vrienden, die dachten dat ze op ons verjaardagsfeest uitgenodigd waren. Met het volste vertrouwen hebben we je alles verteld wat je wilde weten. Op de grote dag was natuurlijk voor ons de verrassing, wat jij van die gezellige gesprekken had gemaakt. We zijn enorm blij met je mooie, ontroerende, grappige maar vooral treffende verhaal. En we zijn heel blij hoe je de aanwezige kinderen daar bij betrok. De hele ceremonie was daarmee precies zoals we het graag wilden. We kijken terug op een fantastische dag! 
Yvonne, heel erg bedankt dat je onze trouwambtenaar wilde zijn! Veel liefs, Wilco en Suzanne  

 

Yvonne was onze BABS op ons huwelijk in September 2021 en in één woord: ze was GEWELDIG! Yvonne is een ontzettend warm en vriendelijk en neemt alle tijd om de ceremonie tot iets geweldigs te maken. Dit kwam naar voren in het contact vooraf (zo fijn en uitgebreid!), tijdens de dag zelf en zelfs nog de dag en de week na onze bruiloft, ze is ontzettend betrokken! Daarnaast was haar speech zelf ook fantastisch, alles klopte, het was ontzettend mooi en ze betrok onze kinderen er ook geweldig in. Voor de oudste had ze een gedichtje om voor te lezen en ze had een hartstikke leuke en mooie kinderakte gemaakt welke de kinderen mochten onderteken. We raden iedereen van gemeente de Utrechtse Heuvelrug te kiezen voor Yvonne en niet verder te zoeken!  Teun en Sanne

Fotografie: Erik Wardekker en Serge Smulders

Hoe kies je nou de perfecte BABS? We wilden graag een persoonlijke ceremonie en niet een standaard praatje. Via de gemeente kwamen we bij Yvonne terecht. Haar vrolijke uitstraling en leuke beschrijving sprongen er meteen uit. Volgens de contactpersoon van de gemeente hadden we geluk dat Yvonne op onze dag nog kon, en daar had zij zeker gelijk in! Yvonne nam heel erg de tijd om ons als stel beter te leren kennen. Groot pluspunt vonden wij dat ze bij ons thuis langs kwam om ons beter te leren kennen. Door te zien hoe wij wonen kreeg ze al direct een beter beeld van ons. Het was heel gezellig en het voelde natuurlijk om met Yvonne te kletsen over onze relatie. Samen met onze ceremoniemeesters heeft Yvonne gesproken over wie nog meer gingen speechen tijdens de ceremonie en hoe dit het beste op elkaar afgestemd kon worden. Heel erg bijzonder om te zien dat ze hier zoveel tijd en moeite in stak! Het resultaat mocht er dan ook zijn: een onwijs persoonlijke ceremonie waarbij alle stukjes goed op elkaar aansloten en één mooi geheel vormden. We hebben achteraf heel veel positieve reacties van de gasten gekregen over Yvonne als BABS! Yvonne, nogmaals heel erg bedankt!  Liefs, Daan & Jorien

De zoektocht naar een leuke buitengewoon ambtenaar werd ons al vrij makkelijk gemaakt door de website die Yvonne heeft. Hierin vertelt zij een persoonlijk en open verhaal over haarzelf en haar passie voor het vak. Hoewel het altijd een gok blijft of het zal klikken, hebben we niet lang getwijfeld over de keus voor Yvonne.  Yvonne heeft onze verwachtingen meer dan waar gemaakt. Enkele weken vóór de bruiloft is Yvonne bij ons thuis langs geweest voor een persoonlijke kennismaking… Wat een gezellige avond was dat! Ons verhaal heeft Yvonne als een goed pak huiswerk mee naar huis genomen en heeft thuis duidelijk haar best gedaan om er een ongedwongen en persoonlijke ceremonie van te maken. Omdat Yvonne al bekend was met de trouw locatie (buitenplaats Amerongen) heeft ze ons ook daarvoor enkele tips gegeven waar we achteraf gezien erg dankbaar voor waren. Tijdens de ceremonie had Yvonne nog een leuke verassing voor ons geregeld… Die zagen we niet aankomen! Ik zal er niet te veel over vertellen want dat haalt misschien de verassing eraf voor toekomstige bruidsparen. Al met al… Wij zijn enorm blij geweest met Yvonne als onze buitengewoon ambtenaar! Ook van onze gasten heb ik alleen maar positieve woorden gehoord over ‘onze’ ambtenaar! Liefs, Rowald en Marleen

Fotografie coproductie: nufotograferen.nl en trouwenmetthomas.nl

Onze eerste kennismaking met Yvonne was al supergezellig en de tijd vloog om. Yvonne is een warm, gezellig en vrolijk persoon die graag dat extra stapje zet voor het bruidspaar. Toen onze bruiloft de eerste keer werd verschoven door de coronamaatregelen, kregen we een mooie kaart van haar. De ceremonie heeft ze op een mooie, passende wijze vorm gegeven met een heel persoonlijke speech. Ze heeft een heel mooi verhaal gemaakt van alles wat ze in één gesprek heeft verzameld van ons. Toen haar speech af was heeft ze de details gecheckt bij ons, dat bleek uiteindelijk niet nodig want ze had het perfect voor elkaar. Op de bruiloft kregen we van haar een persoonlijk aandenken, dat heeft een mooie plek in onze woonkamer gekregen. Wij raden Yvonne absoluut aan als buitengewoon ambtenaar! Groetjes, Linda en Wouter

Hi Yvonne,

We willen jou nogmaals bedanken voor jouw fantastische bijdrage aan onze dag. We hadden ons geen betere ambtenaar van de burgerlijke stand kunnen wensen. We vonden het erg bijzonder dat je ons bij je thuis uitnodigde om uitgebreid kennis te maken. We hebben een onwijs gezellige avond met je gehad waarbij zelfs de fotoboeken op tafel kwamen. Het was een feestje om onze verhalen in deze persoonlijke setting met je te delen. Toen we die avond naar huis gingen keken we vol vertrouwen uit naar onze ceremonie. En je stelde niet teleur ;) Wat was het een fantastisch mooie, persoonlijke ceremonie! Een ceremonie met een lach en een traan en eentje die precies bij ons paste. Onze gasten hebben het er nog heel vaak over. Bedankt voor alle tijd en moeite die je erin hebt gestoken. We denken er met heel veel plezier aan terug en zullen het nooit vergeten. Je aandenken heeft een mooi plekje gekregen bij ons op de schouw. We hopen dat je nog heel veel bruidsparen kan verblijden met jouw ceremonies. Groet, Arjan & Thari

Fotografie: Kisses&Confetti

 

 

De ceremonie was zeker één van de hoogtepunten van de mooiste dag van ons leven en jouw invulling van de ceremonie heeft daar zeker voor gezorgd. Het was zo’n goede, persoonlijke weergave van alles wat we 1,5 week van tevoren tijdens een hele avond kletsen bij ons thuis hadden besproken. De belangrijke en leuke punten uitgelicht, zo nodig met de nodige (zelf)spot. Ook van meerdere gasten hebben we positieve reacties ontvangen op de ceremonie. De betrokkenheid bij ons als bruidspaar en de gasten kwam enorm naar voren tijdens de ceremonie, maar was ook vooraf al merkbaar met als toppunt een persoonlijk kaartje op de dag dat we eigenlijk zouden trouwen, maar dit niet doorging vanwege Corona. Zo attent, zonder dat we elkaar op dat moment ooit ontmoet hadden. We wensen iedereen zo’n betrokken ambtenaar toe.    Lieve groet, Albert & Elke                                                                                         Fotografie: Denise Schilderman

Op aanraden van onze trouw locatie kozen we voor Yvonne als onze BABS en daar hebben we zeker geen spijt van. Yvonne neemt alle tijd om je te leren kennen. Veel van onze vrienden waren alleen een uurtje op het gemeentehuis geweest om de ceremonie door te spreken, maar dat was bij ons zeker niet het geval. Yvonne kwam bij ons thuis en heeft zeker drie uur heerlijk bij ons op het balkon gezeten. Ze stelt je snel op je gemak waardoor je gemakkelijk je levensverhaal kunt vertellen. Na heel wat aantekeningen gemaakt te hebben, was het nog drie weken wachten op onze grote dag. Yvonne had er een mooie en persoonlijke toespraak van gemaakt.  Yvonne heel erg bedankt dat je onze BABS wilde zijn. Groetjes, Niels en Jeanine

Fotografie: Ernst Jan van Pel

Fotografie: Agi Bodewes

Ondanks dat wij eerst in een andere gemeente zouden trouwen en dus ook in eerste instantie een andere trouwambtenaar hadden, hebben wij geen moment spijt gehad van het uitwijken naar een andere gemeente om in te trouwen. Onze ‘nieuwe’ trouwambtenaar, Yvonne, heeft alles snel opgepakt. De afspraak voor een kennismaking was snel gemaakt, wat resulteerde in een ontzettend leuk gesprek!  Yvonne stelde ons op ons gemak en wist ons veel te laten vertellen over elkaar. Mede door haar luisterend oor, enthousiasme en goede vragen had zij na onze ontmoeting genoeg om een mooi verhaal te maken om tijdens onze huwelijksceremonie te vertellen. Ook in aanloop naar de grote dag ging het contact reuze soepel. Wij hebben onze vragen nog aan Yvonne kunnen stellen en een aantal dagen voor de bruiloft belde zij op om de puntjes op de i te zetten.  Lieve Yvonne, we willen we je nogmaals bedanken voor onze ontzettend mooie huwelijksceremonie. Je hebt onze bruiloft compleet gemaakt! 

Liefs Remon en Anneloes Vanaf het eerste (telefonisch) contact met Yvonne hadden wij hier een goed gevoel bij. De planning liep niet helemaal zoals we wilde in verband met Corona, maar hier was zij gelukkig erg flexibel in. Toen het uiteindelijk toch door mocht gaan, hebben we snel een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Vooraf heeft ze aangegeven dat dit ongeveer anderhalf tot twee uur zou duren en wij vonden dit in eerste instantie vrij lang, want er was toch helemaal niet zoveel over ons te vertellen? Dat hadden wij even verkeerd ingeschat! Door ons op ons gemak te stellen en precies de juiste vragen te stellen, hebben we zo, tot onze verbazing, twee uur over onszelf zitten kletsen. Na het gesprek moesten we helaas nog een keer de bruiloft uitstellen, maar uiteindelijk was de dag toch daar!    Een aantal dagen van te voren hadden we nog even contact over de laatste details en stelde ze ons nog even op ons gemak, want de zenuwen begonnen toe te nemen. De ceremonie heeft ze geheel in onze stijl voltrokken. Met onze persoonlijke verhalen (en humor) was het echt helemaal perfect. Achteraf hebben we ook van veel mensen te horen gekregen wat een leuke en goede trouwambtenaar jij bent en dat is helemaal waar! Nogmaals heel erg bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Rik en Lisa Woltersom

Gina Vink Fotografie

Fotografie: HDJ Fotografie

Yvonne,

Wij vonden het contact met jou erg fijn. Vanaf het begin af aan spatte de energie en het enthousiasme er vanaf. In het kennismakingsgesprek verliep alles vloeiend en was je oprecht geïnteresseerd in ons verhaal. Het persoonlijke verhaal is voor jou erg belangrijk, dit zagen wij ook weer terug in de ceremonie. Hier had je een goede balans tussen humor en de serieuze kant. 

Mijn opa begint steeds over de ceremonie, hij vond het prachtig in de natuur bij Buitenplaats Amerongen in combinatie met de persoonlijke en enthousiaste speech! (wilde ik er toch nog even bijzetten 😉) Bedankt voor dit bijzondere moment!

Groeten, Jaap en Sabine van Driel

Na het lezen van de reviews wist ik het vrijwel zeker, Yvonne zou voor ons een hele mooie ceremonie gaan verzorgen! Het contact met Yvonne verliep prettig. Eerst telefonisch en later, 2 weken voor de bruiloft, is Yvonne bij ons op bezoek geweest om te kletsen over onze liefde. Maar eerst had Yvonne een verrassing voor onze 3 kinderen (7, 5 en 4 jaar). Yvonne heeft namelijk voor onze kinderen een aftelkalender gemaakt en kleurplaten meegenomen. De kinderen waren enthousiast en zijn de kleurplaten gelijk gaan inkleuren samen met Yvonne. Toen de kinderen zijn gaan slapen hebben wij rustig met Yvonne kunnen kletsen. Yvonne gaf al aan dat, als wij het leuk zouden vinden, zij de kinderen wat taakjes wilde geven tijdens de ceremonie. Maar dit moest wel een verrassing zijn voor ons.                  2 weken later, op onze bruiloft, kwam Yvonne mij voor de ceremonie nog even een hart onder de riem steken. Want wat was ik (Pauline) zenuwachtig! De ceremonie was erg mooi en paste heel goed bij ons. En zoals Yvonne al had gezegd, waren er een aantal verrassingen tijdens de ceremonie. Onze kinderen hebben alle 3 een taakje gekregen tijdens de ceremonie. En wat vonden ze dat leuk! En niet alleen onze kinderen kregen een taakje, maar alle kinderen die aanwezig waren tijdens de ceremonie: in totaal 14! Yvonne weet dat wij van wielrennen houden. Ze had voor ons een wiel gepersonaliseerd. Tijdens de ceremonie mochten de kinderen op hun tijd een kaartje aan het wiel hangen. Daarbij kreeg ieder kind van Yvonne een envelop met een tekening erin. Zo lief en leuk! 
We hebben van onze gasten veel leuke reacties gekregen over hoe leuk en mooi de ceremonie was! En ook wij kijken terug op een hele mooie, bijzondere ceremonie. Het was niet alleen voor ons speciaal, maar ook voor onze kinderen en voor onze gasten. En het wiel, inclusief de kaartjes, heeft uiteraard een mooi plekje gekregen in onze woonkamer.

Paul en Pauline 

Fotografie: Natalie Hogerhuis Fotografie

Yvonne heeft onze bruiloftsceremonie heel persoonlijk gemaakt. Voor een bruidspaar dat alles graag goed op tijd regelt, was Yvonne een hele fijne trouwambtenaar. Ze nam op tijd telefonisch contact op om een afspraak in te plannen en toen ze daadwerkelijk aan onze keukentafel zat, nam ze alle tijd om naar onze verhalen te luisteren. Het gezellige gesprek zorgde ervoor dat we zo een paar uur verder waren! Een paar dagen voor de bruiloft heeft ze nog gebeld om de laatste details door te spreken. Dit alles zorgde ervoor dat ze op onze bruiloft een mooie, grappige en vooral persoonlijke ceremonie heeft kunnen leiden. Dat de ceremonie helemaal persoonlijk afgestemd is op elk bruidspaar, maakt het echt speciaal. Ook kregen wij een zelfgemaakte slinger om ieder jaar stil te staan bij onze trouwdag, super attent! Voor iedereen die een trouwambtenaar zoekt die er een feestje van maakt is Yvonne de perfecte keuze!      Lieve groet, Lotte & Mert

Fotografie: Door Lana

Beste Yvonne,

Het eerste telefonische contact met jou verliep direct prettig. Tijdens ons kennismakingsgesprek bij ons thuis, wilde je alles over ons weten, inclusief de “sappige” verhalen. Ook werd er besproken hoe we onze dierbaren, die we moeten missen, bij de ceremonie konden betrekken. Je nam de tijd om alles in je op te nemen en we hadden er alle vertrouwen in, dat het onze trouwdag helemaal goed zou komen. 

We hebben uiteindelijk een prachtige trouwdag gehad, mede dankzij jou. Wij en onze gasten hebben genoten van de mooie persoonlijke, leuke en grappige ceremonie en hebben dan ook veel complimenten mogen ontvangen over de “leuke” trouwambtenaar. Als je een leuke vlotte trouwambtenaar zoekt, dan ben je bij jou zeker aan het goede adres. Nogmaals bedankt en hopelijk volgen er nog vele mooie ceremonies. 

Liefs Saïd & Anneke 

 

Fotografie: Albert Pamies Fotógrafo

Fotografie: Elisa Smook Photograpy

Lieve Yvonne,

Wij kijken terug op een prachtige bruiloft, mede dankzij jouw woorden tijdens onze ceremonie! Ons eerste telefonische contact verliep meteen prettig, je kwam erg enthousiast en warm over en een eerste afspraak maken was dan ook zo gedaan. Op een dinsdagmiddag kwam je bij ons thuis langs op de thee, het was een open en fijn gesprek. Net voor onze bruiloft hebben wij nog even telefonisch contact gehad om de laatste dingen af te stemmen zodat je zeker wist dat alles goed was. Je gaat zorgvuldig te werk en dit heeft geresulteerd in een mooie en persoonlijke tekst bij onze ceremonie. Onze gasten en wijzelf hebben er erg van genoten! Ga vooral zo door, zodat je nog vele bruidsparen een onvergetelijke dag kunt bezorgen! Lieve groet, Stijn & Sandra

Lieve Yvonne,

Wat hebben wij een prachtige dag gehad 7 mei.  Alles begon met het gesprek thuis toen je langs kwam , wat een relaxed en fijn gesprek hebben we toen gehad en wij vertrouwden volledig dat het een mooie ceremonie zou worden. We willen jou dan ook heel erg bedanken voor de prachtige ceremonie en natuurlijk voor je mooie slinger die wij hebben gekregen! Die heeft een mooi plekje in huis gekregen. Veel plezier en succes bij de volgende bruiloften!

Met vriendelijke groet, Jeffrey en Stacey de Klerk

Fotografie: Milly Memory's

 

Fotografie: Mel en Mel

Hallo Yvonne,

We willen je bedanken voor de prachtige ceremonie op onze bruiloft. Bij ons gesprek liet je al een keer vallen dat een babs onterecht te maken heeft met een stoffig imago. Tijdens het gesprek wisten we al dat je gelijk had! We vonden je erg enthousiast, geïnteresseerd en betrokken! Van te voren wisten we niet zo goed wat we van de ceremonie moesten verwachten, maar het was fantastisch! Ook de kinderen erbij betrekken vonden we superleuk en hebben we nog nooit ergens anders gezien. Ook van de daggasten hoorden we hele positieve verhalen terug. Yvonne, bedankt! We kijken met veel plezier terug op de mooie ceremonie en zullen elk jaar de slinger ophangen. mocht iemand nog een babs zoeken, dan zullen we jou van harte aanbevelen!

Groetjes Greetje en Bertin Nijburg

Fotografie: Leckyphotos

Lieve Yvonne,

We stelden jou voor een onmogelijke klus. In twee weken tijd heb jij voor ons de mooiste dag van ons leven bezegeld met een zeer warme, betrokken en vriendelijke begeleiding. Al tijdens ons eerste telefonisch contact stelde je ons op ons gemak en voelden we direct dat het goed zat. Hierna hadden we een fijn gesprek waarin ons levensverhaal en wensen goed werden beluisterd. Je hebt echt aandacht aan ons besteed en daardoor konden wij vol vertrouwen de dag tegemoet gaan. Ook het contact met de ceremonie meesters verliep erg goed en zijn je erg dankbaar voor alle inzet tijdens de voorbereiding. Gedurende de ceremonie voelden het alsof je ons al langere tijd kende. Je bracht ons verhaal persoonlijk, niet al te zwaar, maar ook weer niet te luchtig. Het was precies goed. De aandacht lag echt op ons. Op eigen initiatief heb je ons daarna op staan wachten bij de kerk. Ook dit waardeerden we, je was er echt voor ons.  Lieve groet, Naomi en Jelle

Warm, geïnteresseerd en vol positiviteit zijn eigenschappen die Yvonne goed beschrijven. Ondanks dat we onze trouwdag behoorlijk moesten aanpassen in verband met de coronamaatregelen kijken we terug op een prachtige dag mede door de mooie ceremonie en speech van Yvonne, onze gasten en wij hebben er van genoten! 

Ook de voorbereiding verliep erg prettig, Yvonne nam uitgebreid de tijd voor het kennismakingsgesprek en een aantal dagen voor de bruiloft nam ze nog eens contact op om de laatste dingen door te nemen, deze zorgvuldigheid hebben wij als erg fijn ervaren. Verder nam ze zelf initiatief om contact te leggen met onze ceremoniemeesters en fotograaf voor het afstemmen van details.

Dank Yvonne, voor je bijdrage aan onze dag!   Herm Jan en Wilke                  Fotograaf: Jellien Fotografie

Ha Yvonne,

Mede door de positieve reviews die al over jou geschreven waren hebben we voor jou gekozen om ons te trouwen op 21 oktober 2020!  En wat waren we (en zijn we natuurlijk nog steeds) enorm blij met jou als trouwambtenaar. Het gesprek verliep ontspannen en fijn en je hebt je super voor ons ingezet om onze droom dag te realiseren! Je hebt een hele mooie, grappige en persoonlijke speech gegeven. We kregen dit ook te horen van onze daggasten. Met je kaplaarzen aan in het weiland, vol enthousiasme en humor en bovenal je betrokkenheid sprong er voor ons uit! Want ook na ons trouwen heb je nog regelmatig contact gezocht. Onze dag die anders verliep door de coronamaatregelen is mede dankzij jou een onvergetelijke en prachtige dag geweest! Wij zijn niets anders dan positief! Voor iedereen aan te bevelen! Hartelijke groet, Bertijn & Heidi

 

Lieve Yvonne, 

Wij trouwden begin oktober toen net alle coronamaatregelen weer werden aangescherpt. Ondanks dat we een week van te voren weer veel moesten aanpassen hebben we echt genoten van onze trouwdag en dat mede dankzij de geweldige ceremonie! Je hebt ons verhaal mooi verwoord en wat we ook erg leuk vonden was hoe je op onze kinderen reageerde. Ook heb je de kinderen uit de zaal erbij betrokken en hen een verhaaltje voorgelezen. Verschillende gasten vertelden ons dat ze nog nooit zo'n mooie ceremonie hadden meegemaakt. We hebben gelachen en ook een traantje weggepinkt. Nogmaals.. heel erg bedankt! Liefs Roel en Mariette                   Fotografie: Station to station 

Uit alle ambtenaren die we konden kiezen sprong Yvonne er voor ons uit. Ze kwam persoonlijk en betrokken over en die verwachting heeft ze meer dan waargemaakt. Tijdens een drankje in een restaurant hebben we elkaar leren kennen in een paar uur tijd.  De stortvloed aan informatie wist ze tot een mooi verhaal te smeden. Ondanks dat we elkaar nog maar kort kenden, deed Yvonne het lijken alsof ze al sinds onze jeugd met ons meeloopt. Dat droeg bij aan een voor ons onvergetelijke dag!     Hartelijke groet, Annelies en Niels

Fotograaf: Willemijn Kievit -  mijn-fotografie.com

Lieve Yvonne,

Wat ben jij een leuke trouwambtenaar. Familie en vrienden hebben gevraagd: Is Yvonne en bekende van jullie? Een groter compliment kun je toch niet krijgen? Vanaf het eerste telefoongesprek, het gezellige gesprek bij ons thuis en telefoontjes tussendoor, in deze spannende coronatijd. Kan het door gaan, en hoe?  Ondanks de beperkingen heb jij onze trouwdag doen slagen. Wat een mooie, leuke, grappige speech heb jij ons gegeven. Wat ook leuk was, jij hebt allerlei informatie bij onze kinderen losgepeuterd, wat de speech extra bijzonder maakte.

Dankjewel, Henrie en Gonnie                                                                    Fotograaf: Christel Egberts

Hallo Yvonne

We hebben onwijs genoten van onze trouwdag. De bijdrage die jij hieraan hebt geleverd was fantastisch! Vooraf hebben we een fijn, gezellig en vertrouwelijk gesprek gehad bij ons thuis. Bijzonder was dat je nog even belde vóór de bruiloft, om te controleren of alles klopte en om de laatste details te checken. Dit waardeerden we erg. Onze trouwdag was prachtig. We vonden het ontzettend leuk hoe je ons verhaal met warmte en humor vertelde. Je aandacht, gedrevenheid, humor en precisie maakten de ceremonie precies zoals we hoopten. Heel erg bedankt!

Hartelijke groet, Mart en Nicolette                                                  Fotograaf: Fotomomentjes

Lieve Yvonne,

Wat hebben wij genoten op onze dag, 17 september. Daar heb jij zeker een mooie bijdrage aan geleverd. Het contact voor de bruiloft verliep al heel goed. Het was voor ons kort dag door andere omstandigheden, maar jij wilde meteen tijd voor ons vrijmaken. Je belde ons persoonlijk om een afspraak te maken en wilde dit graag bij Sander thuis doen. We hebben een fijn gesprek gehad, heerlijk intiem aan de keukentafel. Voordat we er erg in hadden waren we zo 2 uur verder. Omdat we ons al zo snel op ons gemak voelden bij je was het ook niet moeilijk om persoonlijk ons verhaal te vertellen. Later heb je ons nog eens opgebeld om een aantal dingen na te vragen zodat je echt een duidelijk verhaal kon neerzetten. Hierdoor konden wij al meteen merken dat je er serieus mee aan de slag ging en er niet zomaar een verhaal van zou maken.  Op de dag zelf heb je een hele mooie, persoonlijke speech neer weten te zetten waarbij je de juiste snaren hebt weten te raken. We hebben geluisterd met een lach en een traan. Ook kregen wij achteraf van verschillende gasten een positieve reactie over de speech. Dat je zo persoonlijk was en er geen 'gemaakt' verhaal van hebt gemaakt. Precies wat bij ons past. We mogen mede dankzij jou terugkijken op een fantastische dag. Daar willen wij je nogmaals voor bedanken! We zullen je zeker aanbevelen bij anderen.

Met veel liefs, Sander en Marlissa 

 

Fotografie: Elsbeth Fotografie

Lieve Yvonne,

Dankzij u zijn wij nu getrouwd en een paar maanden verder. We willen u hierbij bedanken!  U heeft het echt heel erg top gedaan. Met uw speech raakte u vele harten met een pijl en boog. Het was ondanks de corona maatregelen heel intiem en heel erg hartelijk.  Alles was perfect en we zijn blij dat we voor u gekozen hebben. U doet uw werk super goed en we konden ons geen betere ambtenaar wensen. 

Met veel liefs, Michiel & Milly Bosselaar                                                   

Fotograaf: Nelson Vieira Photography

Lieve Yvonne,

Allereerst willen we je bedanken voor wat jij hebt gedaan voor ons op 18 september. Wij hebben zo enorm genoten van deze dag en dat is mede dankzij jouw mooie woorden! Het begon al goed met de voorbereidingen, ons gesprek hebben wij echt als fijn en vertrouwd ervaren. We konden alles benoemen, niets was te gek. En als je dingen niet zeker wist, ging je dit nog na. Ook telefonisch na ons gesprek.

En dan de dag zelf, wat was het fantastisch! Een lach en een traan waren zeker te zien. Wat je zelf al zei: ‘dat maakt het extra mooi en bijzonder.’ Door wat jij allemaal hebt benoemd in de ceremonie en hóe je dingen hebt benoemd, maakte je het zo persoonlijk! Dit was echt wat wij graag wilden. We hebben veel positieve geluiden gehoord van de gasten, ze hadden nog niet eerder zo’n leuke trouwambtenaar gehoord. Bedankt voor jou op onze dag!  Liefs, Gerco en Marit

 

Fotograaf: Romy Dermout Photography

Nadat er een huwelijksaanzoek gedaan was gingen we aan de slag om de bruiloft te regelen. Als eerste hadden we een gesprek met de Weistaar, de locatie waar alles zou gebeuren. Bij dat gesprek werd er gevraagd of we al een trouwambtenaar hadden. Omdat we die nog niet hadden werd ons Yvonne Hak aanbevolen. Op internet hebben we even wat gegoogeld om te kijken wie Yvonne eigenlijk was en of ze wel bij ons paste. Na wat recensies gelezen te hebben waren we het er al snel over eens. Dit paste ons wel. Bij de inschrijving bij de gemeente hebben we dit aangegeven en al snel ontvingen we een enthousiast mailtje waarin Yvonne aangaf de melding gehad te hebben en dat ze er erg veel zin in had. Maar helaas moest onze bruiloft uitgesteld worden. We ontvingen een mailtje van Yvonne dat ze het erg jammer vond maar gezellig meeverhuisde naar onze nieuwe datum.  Een maand voor onze bruiloft kwam ze naar Veenendaal om kennis te maken. We vonden dit best spannend maar Yvonne wist ons als snel op ons gemak te stellen en het gesprek liep gezellig en vlot. De avond was zo voorbij. 

Eindelijk brak de grote dag aan. Het was een stralende dag waardoor we de ceremonie buiten in het weiland konden doen. Alles was perfect. De speech die Yvonne deed was echt ons verhaal. Prachtig gedaan!  Door Yvonne voelde we ons tijdens de ceremonie helemaal niet zenuwachtig. Ook betrekt ze familie erbij. Zo had ze van tevoren contact gezocht met twee familieleden om nog wat extra informatie te vragen. Heel erg leuk gedaan! We zijn echt blij dat we voor Yvonne gekozen hebben en raden haar ook zeker aan bij andere bruidsparen! Ze doet het gewoon top!     

Han en Gonnie                                                                                                                                                                                                                      Fotograaf: Jonneke Oskam

Lieve Yvonne, we willen je ontzettend bedanken dat je tijdens ons huwelijk onze trouwambtenaar was. Na een 1e telefoongesprek besloten we af te spreken bij een hotel gelegen aan de snelweg in plaats van aan huis in verband met Corona. Wat hebben we een leuk gesprek gehad en wat hebben we gelachen tijdens deze ontmoeting. De tijd vloog om en je nam alle tijd. We hadden direct het gevoel dat alles goed zou komen. Het warme gevoel dat we tijdens deze eerste kennismaking hadden, kwam helemaal terug in het verhaal dat je vertelde op onze bruiloft. Het was een mooie samenvatting van onze liefde met de nodige humor. Ook bij de overleden familieleden stond je op een respectvolle manier stil in de speech. We denken met een grote glimlach terug aan je mooie woorden en zullen de liefdesslinger die je ons cadeau gaf op de bruiloft elk jaar op 7 augustus ophangen. Heel erg bedankt!    Sjoerd en Joyce Laurenssen

Fotograaf : Trouwen met Thomas

Wij kijken terug op een meer dan geweldige dag! Mede dankzij de persoonlijke benadering van jou als trouwambtenaar. Vanaf het eerste moment was het contact warm en hartelijk en dacht je mee met onze wensen. Het gesprek wat we bij ons thuis hadden was erg gezellig en voelde direct vertrouwd. Over de ceremonie kunnen we kort zijn: WAUW!! De manier waarop jij het persoonlijk maakte, gasten er bij betrok en met de juiste dosis humor wist te combineren is bewonderenswaardig. We hebben veel complimenten gehad van onze gasten en vooral zelf erg genoten. Het klopte tot in de puntjes, alle verwachtingen overtroffen!

PS: We kregen een kaartje van jou op onze oorspronkelijke trouwdag, welke door Corona was verplaatst. Echt ontzettend attent!

Joost & Natasja

Fotograaf: Clips Fotografie

www.livepaint.nl

Voor ons geregistreerde partnerschap hebben we bewust voor Yvonne gekozen, omdat ze voor mij al een bekende was. De rol van ambtenaar van de burgerlijke stand heeft ze op een mooie, warme manier ingevuld. Naast de informatie die ze kreeg uit een persoonlijk gesprek met ons, heeft ze ook informatie over ons ingewonnen via onze kinderen. Dit resulteerde in een persoonlijke toespraak, precies op maat, op de juiste toon voor ons en onze kinderen. Ze heeft ons bovendien getrakteerd op mooie foto's van dit samenzijn. Yvonne, dank je wel voor deze mooie ceremonie.

Annelies en Arthur

We kijken terug op een geweldige trouwdag, mede dankzij de bijdrage van Yvonne.

Yvonne kwam bij ons thuis in voorbereiding op het huwelijk en nam echt de tijd om alles te bespreken: zowel ons persoonlijke verhaal als alle belangrijke informatie omtrent het huwelijk.  Van alles wat we verteld hebben tijdens die afspraak heeft Yvonne een prachtig en persoonlijk verhaal gemaakt, vol humor.  Wij herkenden ons absoluut in het verhaal en voelden ons op ons gemak tijdens de ceremonie. Ook onze gasten waren enthousiast over de ceremonie. Wij, en onze gasten, hebben echt genoten! 

Jasper & Evi

Fotograaf: Gracia Nolten

Livestream door tedproductions.nl

Lieve Yvonne,

Een huwelijk in coronatijd, hoe bedenk je het. Maar wat is het een feest geworden! We kijken terug op een prachtige dag met onze kinderen en getuigen in ons midden en voor wie ons dierbaar is ook nog eens met livestream. De keuze voor een trouwambtenaar hadden we - door de onszelf opgelegde tijdsdruk- opengelaten. We waren blij met jou. De eerste kennismaking aan de telefoon voelde al meteen goed. We hebben een ochtend vol gekletst. Hoe leuk was dat zo meegenomen te worden in ons 25-jarig samenzijn. We willen je bedanken voor dat fijne gesprek en de enthousiaste wijze waarop je onze liefde op 12 mei hebt bezegeld.

Hartelijke groeten, Jim en Ellen

Lieve Yvonne,

 

Wij zijn ondertussen al weer twee maanden getrouwd. Corona gooide roet in onze grote dag, lang getwijfeld, maar toch besloten om ons burgerlijk huwelijk door te laten gaan dan wel niet op locatie maar in het gemeentehuis. Telefonisch hebben wij een afspraak gemaakt, je wilde ons graag ontmoeten in het huis waar wij gingen wonen. Na een bakje koffie, kwam je met al je vragen; hoe wij elkaar hebben leren kennen, hoe wij ons burgerlijk huwelijk voor ons zagen etc.. En zo begonnen wij met vertellen, en schreef jij alles op, je wilde alles tot in de puntjes weten. Zodat je een mooi en persoonlijk verhaal kon vertellen op ons huwelijk. Daar was dan eindelijk de dag dat wij elkaar het ja-woord mochten geven. Wat heb jij ons verhaal mooi verwoord en heel persoonlijk gehouden, omdat je zo veel informatie had verzameld stonden niet alleen wij centraal, zelfs voor onze daggasten had je een persoonlijk woordje, wat ze voor ons betekenen/ herinneringen aan hun hebben. Onze familie/ vrienden waren zeer verrast en vol lof over de speech , en wij zelf natuurlijk ook! Yvonne hartelijk bedankt!

Liefs Johan & Annemiek

 

Fotograaf: Oh Belle fotografie

Trouwen in tijden van Corona, wilden wij dat? We hebben lang getwijfeld en regelmatig overleg gehad met de gemeente en met Yvonne. Dit overleg hebben wij als zeer prettig ervaren, Yvonne dacht hierin echt met ons mee. Uiteindelijk hebben wij de knoop doorgehakt; dat er ook een kindje onderweg is en dat onze naaste familie er wel bij kon zijn maakten uiteindelijk dat we er wel voor zijn gegaan (en niet te vergeten: onze liefde voor elkaar!).  Vervolgens telefonisch en via e-mail weer overleg gehad over hoe het er dan uit zou gaan zien. Yvonne reageerde overal zeer snel op en we voelden alle ruimte om haar te benaderen. Yvonne dacht overal over mee. Tot slot hadden we nog een huisbezoek (op 1,5 meter) van Yvonne ter kennismaking en om alles door te spreken. Yvonne had, heel lief, kleurplaten meegenomen voor de kinderen (van Steven). Het was een zeer aangenaam gesprek, wat een leuke en kundige vrouw! Dit gaf ons alle vertrouwen in een fijne trouwdag.  Op de dag zelf had Yvonne de regie. Ze heeft een prachtige speech gehouden die helemaal bij ons past. Ze had een mooie slinger gemaakt waar de gasten een wens op konden schrijven en flesjes water met de afbeelding van onze trouwkaart erop geplakt. Leuke details die echt wat toevoegen in deze rare Corona tijd. We hebben genoten van de ceremonie, van begin tot eind. We zijn ook heel blij dat we elkaar geloftes voor hebben gelezen, dit was ook een idee van Yvonne. En achteraf hebben we Yvonne nog om de tekst van de speech gevraagd en de leuke waterflesjes, deze is ze nog speciaal langs komen brengen. Als wij weer zouden trouwen zouden wij Yvonne er weer bij willen hebben: wat een fijne trouwambtenaar!

Steven & Marjolein

Fotografie:  Yvonne Janssen Fotografie

Hoewel wij de ceremonie rondom ons geregistreerd partnerschap zo eenvoudig mogelijk wilden regelen, werd het mede dankzij Yvonne toch een zeer bijzondere gebeurtenis. Tijdens het prettige voorbereidende gesprek besloten we dat we toch een persoonlijk verhaal voor elkaar en voor de getuigen zouden voorbereiden. De ceremonie bij ons thuis samen met onze getuigen was heel fijn en vanwege de persoonlijke verhalen die door Yvonne werden verteld heel bijzonder. Helemaal met de gedachte dat dit moment een week voor de geboorte van onze zoon plaatsvond. 

Meike van den Brink en Rutger de Jong

Hi Yvonne,

Super bedankt voor jouw bijdrage aan onze mooie dag op 7 december! Het was echt fantastisch, heel persoonlijk, voor ons heel speciaal. Ik merkte verder aan alle gasten dat zij de ceremonie ook geweldig vonden (dat is weleens anders ;-)) Je hebt het echt heel mooi in elkaar gezet! Nogmaals dank!

Groet, Lisanne en Sjoerd

Fotografie: Studio Damon

 

 

 

Ons eerste contact met Yvonne was per telefoon. Wij vroegen haar of zij voor ons trouwen, de ambtenaar van de burgerlijke stand wilde zijn. Haar reactie was heel spontaan en ze gaf ons te kennen dat zij dat graag wilde doen, waarbij wij al een enthousiast gevoel kregen. Hierop volgde een kennismakingsgesprek bij ons thuis, het geen wij als heel leuk hebben ervaren. Bij de ceremonie heeft Yvonne op een voortreffelijke en ludieke manier ons huwelijk voltrokken. Haar speech was heel mooi en uitgebreid. Mede hierdoor hebben onze gasten en wij, deze ceremonie als bijzonder mooi en leuk ervaren. Joop Middeldorp en Ria Middeldorp Melenhorst

 

 

Wij kijken met veel plezier terug op de mooiste dag van ons leven. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de fijne manier waarop Yvonne onze ceremonie heeft geleid. In voorbereiding op onze trouwdag hebben we een afspraak gemaakt om elkaar te leren kennen. Yvonne kwam bij ons thuis op de koffie omdat ze ons wilde ontmoeten in onze eigen omgeving. Deze persoonlijke benadering kwam terug in het levensverhaal dat ze voor ons heeft gemaakt. We hebben gelachen en genoten van de mooie woorden die ze heeft geschreven. Yvonne, hartelijk dank!

Justin en Jorike

Fotografie: Gerben Pul

Hallo Yvonne,

Nogmaals dank voor de fijne en goede manier waarop je ons getrouwd hebt. Het voorgesprek vonden we heel prettig en voor dat we het wisten waren we 3 uur verder. Op de ceremonie heb je alles heel mooi verwoord wat we thuis hebben besproken. We hebben ons daar door erg op ons gemak gevoeld. De kinderen heb je er ook heel leuk bij betrokken, je hebt zelfs een akte voor ze gemaakt en Floor een mooi gedichtje laten voor lezen.

Groetjes Marco & Nelina

Fotografie: DefotoJonge

 

 

En dan ben je ten huwelijk gevraagd en gaat het avontuur beginnen. Maar waar en hoe…?  Je raakt met mensen aan de praat en er ontstaan ideeën. Wij wilden graag in de buitenlucht trouwen en wel bij De Weistaar. We konden zelf bepalen wie onze BABS zou worden. Maar wie, er zijn er zoveel. Op de site rondgekeken te hebben en de persoonlijke stukjes gelezen te hebben en getipt te zijn door iemand kwamen wij bij Yvonne Hak terecht. Na eerst een persoonlijk berichtje gestuurd wat heen en weer gemaild en gebeld te hebben ontstond daar een afspraak aan onze keukentafel in Rhenen.

Aan de telefoon voelde het al heel goed, een rustige opgewekte en vrolijke vrouw. Dit bevestigde ons gevoel ook aan de keukentafel.

Met een lekkere kop koffie kwam daar het schrijfblok en de pen op tafel. Yvonne vroeg van alles ’hoe wij elkaar ontmoet hadden, onze eerste date, waarom we voor elkaar gekozen hebben en het aanzoek’. Maar ook persoonlijke vragen over ouders, broers, zussen, familie en wat we samen al meegemaakt hebben. Met een traan en een hoop gelach vertelden wij ons hele verhaal en Yvonne schreef ongeveer 3 A-4tjes, voor en achterkant, vol. Dit vonden wij best veel maar ze vertelde dat ze zoveel mogelijk informatie wilde zodat ze een mooi en persoonlijk verhaal kon vertellen op onze grote dag. Na nog een paar keer gemaild en gebeld te hebben was daar onze dag.

Al onze daggasten en Yvonne stonden ons op te wachten bij de Weistaar. Onze ceremonie was zoals we heel graag wilden, midden in het weiland met de koeien op de achtergrond en een heerlijk zonnetje. We hebben echt een prachtige ceremonie gehad! Yvonne heeft er zo iets moois, bijzonders en zo persoonlijks van gemaakt. Onze ceremonie was met een lach en een traan en heel veel liefde en dankbaarheid en heeft ons zeker geraakt.

We vinden het heel speciaal dat Yvonne met informatie die wij hebben gedeeld, zo’n persoonlijke ceremonie weet neer te zetten, onze complimenten.

We hebben Yvonne leren kennen als een lief, betrouwbaar, rustig en een vrolijke BABS. We konden alles aan haar vragen want zij wist het antwoord wel, ze stelde ons heel erg op ons gemak en ze vertelde dat we niet moesten vergeten om te genieten, dit hebben wij zeker gedaan en dit mede door Yvonne.

Dank je wel!

 

Hans & Jeannine

 

 

Dat Yvonne (via de gemeente) onze trouwambtenaar werd daar zijn we tot op de dag van vandaag nog steeds heel blij mee.  Het contact was vanaf het eerste moment goed, een appje of een telefoontje, het kon allemaal. En ook aan de keukentafel bij het kennismakingsgesprek verliep alles heel gemakkelijk. We hadden een fijn gesprek en voor we het wisten was de avond alweer voorbij. Het blijft dan altijd spannend hoe het op de dag zelf zal verlopen. Maar wat was het een fijne ceremonie! Een lach en een traan; onze ceremonie had aan al onze wensen voldaan. Zo'n belangrijk moment in je leven wil je niet snel vergeten, wij kunnen zeker zeggen dat Yvonne het voor ons onvergetelijk heeft gemaakt!   Gijsbert en Janita

Fotografie: Mijn Zus Fotografie 

 

Wat hebben wij 14 juni een onvergetelijke dag gehad! Bedankt dat u onze trouwambtenaar wilde zijn! Het was een prachtige dag.

Lieve groet, M&M

Fotografie: fotograaf-peter.nl

 

 

 

 

Het eerste telefoongesprek en de kennismaking met Yvonne waren prettig. Het was daarna duidelijk waar we zelf nog over na moesten denken en wat zij kon betekenen. Knap hoe ze na één gesprek een mooi persoonlijk verhaal wist te vertellen tijdens de ceremonie. We vonden het fijn dat ze zelf contact zocht met de andere sprekers die iets tijdens de ceremonie wilden zeggen. Zo werd onderling goed afgestemd wie het waarover zou hebben, waardoor alles mooi op elkaar aansloot. Ze dacht verder actief mee over de invulling van de ceremonie wat ons ook goed geholpen heeft. Tijdens de ceremonie kwam ze met een leuke persoonlijke verrassing van een 'Tie-the-knot' moment en een zelf geknutseld cadeautje. We denken nog altijd met veel plezier terug aan de dag en waren erg geraakt door de ceremonie. Al met al waren we zeer tevreden!   Stephan en Sanne

Fotografie: Silvershot

 

Wij hebben zeer prettige ervaringen met Yvonne als trouwambtenaar. Na een telefonische kennismaking, hebben we afgesproken op onze trouwlocatie (Parc Broekhuizen in Leersum). Ze gaf ons gelijk een vertrouwd gevoel. In ons gesprek stelde ze allemaal vragen die zowel praktisch als inhoudelijk erg prettig waren. Er waren een aantal belangrijke zaken die we nog moesten regelen waar ze ons op heeft gewezen, maar ze had ook een aantal goede ideeën. Ze stelde voor om onze dochter (bij het huwelijk 7 maanden oud) ook een 'handtekening' te laten zetten op een zelf gemaakte trouwakte. Zo kon zij ook haar bijdrage leveren. Deze akte staat nu ingelijst in onze woonkamer! De ceremonie verliep vlekkeloos. Dus mede dankzij Yvonne hebben we een topdag gehad! Paul en Anne-Greet

Fotografie: Studio Steef Fleur

 

Lieve Yvonne,

We willen je via deze weg nogmaals onwijs bedanken voor jouw inbreng op onze bruiloft. Je hebt ons verhaal zo mooi, gevoelig en rakend verteld. Precies zoals ons verhaal verteld hoort te worden. Het is te merken dat je dit werk met heel je hart doet en dit is heel rustgevend voor een bruidspaar. Je nam mij (Angelique) heel erg mee in je kalmte. Heel fijn voor een bruidje dat nogal snel last van stress heeft :). Je bent een topper en wij zijn je eeuwig dankbaar, echt!

Lieve groetjes, Gerben en Angelique

Fotografie: Amanda Drost

 

 

We want to thank you for making our day very special. We are really pleased with the whole ceremony and arrangements, specially the way you presented our story. Everyone from our families were happy about it and they surely enjoyed it. It was indeed the best part of the day. Thank you very much.

Best, Sjoerd and Nivethika

Fotografie: Jasper Plukhooij

 

 

Nog heel hartelijk dank voor uw mooie bijdrage op onze bruiloft. Van anderen hoorden we ook veel positieve reacties! Bedankt daarvoor!

Hartelijke groet, W&C

 

 

 

 

Graag willen we je heel hartelijk bedanken voor de manier waarop je de ceremonie geleid hebt! We vonden het voorgesprek al erg leuk en waren erg enthousiast over de persoonlijke en ontspannen sfeer die je creëerde tijdens de plechtigheid. Het was fijn dat familie de ruimte kreeg voor persoonlijke bijdragen, maar je voegde daar met je beschrijving van o.a. het huwelijksaanzoek (wat waren we verbaasd dat je de muziek zelfs afspeelde.. heel toepasselijk!) zeker nog iets aan toe. Van verschillende gasten teruggehoord dat ze het zo'n mooie ceremonie vonden, zeker ook mijn opa; hij vond het heel leuk ook nog specifiek aangesproken te worden. We kijken heel positief terug op de bruiloft, zonder te streven naar perfectie werd het een bruiloft waarvan we achteraf niets anders hadden willen doen. Dank je wel voor jouw bijdrage daaraan! D + G

 

 

 

Heel erg bedankt voor de mooie ceremonie die jij op 30 september voor ons hebt verzorgd. We hebben dit als heel bijzonder ervaren en hebben ook van familie en vrienden veel positieve reacties gehad hierover.

Hartelijke groeten, Alexander en Nadine van Lieshout  

Fotografie: Bart van der Mark

 

 

 

 

Wat een dag, werkelijk waar ge-wel-dig! Alles wat je over ons en onze levens sprak was exact zoals het is/was, of in het Engels 'spot on'. Zo nu en dan wist je ons te ontroeren, zo nu en dan wist je ons aan het lachen te maken, werkelijk super! Yvonne, je hebt deze dag, in een prachtige dag weten te buigen. Dank voor jouw presentatie en al je moeite voor ons! Honderd maal dank voor alles! Groeten uit Barcelona, K&T

Fotografie: Kuijkfotografie

 

 

 

Wij zijn inmiddels weer terug in Londen en kijken terug op een geweldig mooi weekend. Nogmaals dank voor de mooie woorden tijdens onze huwelijksverbintenis. Ga zo door. Het is je op het lijf geschreven.

Groetjes, Maarten en Yvette

 

 

 

 

 

Yvonne, mede door jou is onze dag nog mooier geworden dan we hadden gehoopt! Bedankt voor je mooie woorden, het was fijn dat je er was. Alles voelde zo warm en vertrouwd.

Liefs, Glenn & Saar

Fotografie: Suegraphy

 

 

 

 

Beste Yvonne,

Wij kijken terug op een fantastische dag en een prachtige ceremonie. Bedankt daarvoor!

Groet, M&C

 

 

 

 

We hebben echt een fantastische dag gehad en kijken daar met heel veel plezier op terug. Nogmaals erg veel dank voor jouw mooie woorden! We vonden het erg mooi en het voelde ook echt als ons verhaal. Fijn ook hoe je Micah hebt betrokken bij de ceremonie! We kregen van veel vrienden en familie complimenten over de ceremonie en je toespraak. Steek die maar in je zak :)

Hartelijke groeten, Roeland & Caroline Kuiper-Timmermans

Fotografie: La Luz

 

 

 

 

We willen je nogmaals hartelijk bedanken voor de mooie ceremonie. Alleen maar positieve reacties gekregen en de kinderacte paste precies in het geheel.

Groeten Marian en Peter Middelkoop

Fotografie: Fotostudio Wim