Als BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) ben ik beëdigd in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Trouwen kan in deze gemeente (bijna) overal. Willen jullie 'met mij trouwen' dan kunnen jullie je voorkeur voor mij aangeven. Bij de leges van de gemeente zijn mijn werkzaamheden inbegrepen.

 

Zodra ik, via de gemeente, jullie gegevens heb ontvangen, neem ik contact met jullie op. We kunnen dan een afspraak maken om elkaar te ontmoeten. Die ontmoeting zal ongeveer twee weken voor het huwelijk plaatsvinden. Ik kom dan graag bij jullie op bezoek om de ceremonie goed voor te bereiden. We zullen dan jullie wensen en verwachtingen bespreken. Samen bepalen we hoe we de ceremonie vorm gaan geven, van binnenkomst tot muziek, van bijdragen van kinderen, getuigen of andere gasten tot de gelofte. Ik luister graag naar jullie verhaal, hoe jullie relatie tot stand is gekomen en wat jullie voor elkaar betekenen. Met al die informatie ga ik aan de slag en maak daar een hele persoonlijke ceremonie van.  Eén die helemaal bij jullie past en helemaal over jullie gaat! Hebben jullie eerder al vragen, dan kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen. 

 

Op jullie huwelijksdag ben ik ruim op tijd aanwezig om de laatste zaken door te nemen met de ceremoniemeester of locatie manager. Ook zal ik even contact leggen met de getuigen, ringdragers en aanwezige kinderen, zodat iedereen op de hoogte is van de gang van zaken. Zo kunnen we op een ontspannen manier aan de ceremonie beginnen. 

 

Trouwen jullie in een andere gemeente en lijkt het jullie ook leuk om 'met mij te trouwen', informeer dan even in die gemeente naar de mogelijkheden om je eigen BABS  mee te nemen. Natuurlijk kan ik daar ook behulpzaam bij zijn. Neem gerust contact op voor een nadere kennismaking of informatie over mijn tarieven (deze zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren). De leges van de gemeente zijn niet in mijn tarief opgenomen.